Hva gjør dere med kontaktinformasjonen jeg har gitt dere?

Vi deler aldri ut våre adresselister til noen utenfor Enestående familier. Dersom det er viktig for deg å være helt anonym for eksempel fordi du bor på hemmelig adresse, så ta kontakt med oss så sikrer vi at slike hensyn også blir ivaretatt. Vi er ikke ukjent med slik problemstilling.

Når du registrerer deg som mottaker av våre epostinvitasjoner, ber vi samtidig om adresse, telefonnummer og lignende. Dette er informasjon vi trenger for å lett kunne få tak i deg for eksempel når du er påmeldt en aktivitet og vi står og venter uten å se noe til deg.

Ved endringer i din kontaktinformasjon, oppdaterer du dette enkelt på "Min side" når du er innlogget.

Dersom du ønsker det, kan du stryke deg som mottaker av våre epostinvitasjoner. Det kan gjøres på 'Min side' og også nederst i en av invitasjonene.

Når du er registrert hos oss, blir din kontaktinformasjon, brukernavn og passord lagret i en database. Stryker du deg som mottaker av epostinvitasjoner, beholder du likevel ditt brukernavn og passord. Dette gjør det enkelt for deg å komme tilbake til oss, og vi er avhengig av disse dataene når vi rapporterer til staten om hvor mye aktivitet som er gjennomført hvert år. For å motta støtte fra staten må vi kunne legge fram korrekte deltakerlister fra våre aktiviteter når vår revisor ber om det. Det er derfor ikke teknisk mulig for deg eller de lokale aktivitetslederne å stryke deg fra vår database. Har du behov for det, kontakter du kaospilot Nina Boberg support@enestaaendefamilier.no, så ordner hun det. 

Du kan føle deg helt trygg på at vi forvalter dine personopplysninger med stor respekt og aktsomhet. Vil du vite mer detaljert om vår personvernpolitikk / personvernerklæring så kan du lese om den her.