/ Hjem / Nyttig å vite / Registrer deg gratis

Registrer deg gratis

bilde lederkurs 2023

For å melde deg og dine på en aktivitet må du være registrert hos oss. Les mer og registrer deg nå.

Å registrere seg hos oss er enkelt, gratis og uforpliktende, og vi holder adresselistene for oss selv. Kryss av for aktuelle lokale grupper i nærheten av der du bor, så får du hyggelige invitasjoner på epost hver gang det skal skje noe spennende.

Opplever du problemer ved bruk av nettsiden vår, kan du først sjekke "Ofte stilte spørsmål" under fanen "Nyttig å vite". Finner du ikke svar på det du lurer på der, kontakter du kaospilot Nina Boberg tlf: 456 10 952 eller support@enestaaendefamilier.no

Påmelding til aktivitet

Vi har et skreddersydd påmeldingsystem der du logger inn med eget brukernavn og passord her på nettsiden når du skal melde deg på en aktivitet. Det gir oss den oversikten vi trenger for å kunne håndtere en stor mengde henvendelser. Det går ikke å melde seg på via sms, epost eller lignende. Med flere tusen registrerte invitasjonsmottakere og hundrevis av aktiviteter i året må det være slik.

Vi anbefaler å lese nøye gjennom hele aktivitetsinformasjonen før du melder din interesse. Umiddelbart etterpå går det ut en bekreftelse til din epostadresse. På skjermen din vil du også enkelt se om du og dine automatisk har fått plass og er påmeldt aktiviteten eller om det er slik at dere foreløpig står på en ønskeliste om å få bli med.

Hvordan vi prioriterer

I Enestående familier deler vi på godene. Når svært mange familier ønsker å være med på enkelte aktiviteter, klarer vi ikke å få med alle. Da er lokale aktivitetslederes prioritering skjønnsbasert ut fra følgende kriterier og prioriteringsrekkefølge:

  1. Familier med stram økonomi som IKKE har vært med på lignende tur tidligere, fortrinnsvis familier som er hjemmehørende i lokalmiljøet der gruppa arbeider.
  2. Familier som av ulike årsaker bør få plass, fortrinnsvis familier som ikke har vært med på lignende tur tidligere.
  3. Andre familier vi ikke kjenner livssituasjonen til.

Plasser fordeles etter beste evne slik at flest mulig skal ha fått anledning til å være med på noe hyggelig i løpet av året. Når lokale grupper har ledig kapasitet og / eller de vurderer det som viktig for enkeltfamilier, kan aktivitetslederne etter egen vurdering også ta med seg familier som er bosatt andre steder enn der gruppa hører til.  Det er alltid de lokale aktivitetslederne som bestemmer hvem som får være med på en aktivitet.  Noen ganger oppleves kanskje avgjørelser de tar som urettferdige, men over tid håper vi at alle skal få være med på noe de synes er hyggelig.

Klikk her for å registrere deg