Kan jeg endre min påmelding?

Ja.

Først litt generelt: Når du registrerer deg hos oss, ber vi deg også registrere fornavn, fødselsår og kjønn på barn i brukerprofilen din på "Min side". Disse opplysningene og all annen kontaktinformasjon kan du selv redigere ved behov.

Ved påmelding til en aktivitet huker du av for hvilke av disse barna du skal ha med deg til akkurat den aktiviteten. Ønsker du å ha med deg et av barnas søsken som du ennå ikke har fått lagt til i brukerprofilen din, må du først gjøre det på "Min side". Husk å lagre.

Hos oss i Enestående familier er det kun anledning til å være med på aktiviteter med minst ett av barn sine.

Ved å gå til aktiviteten du er påmeldt, har du anledning til å gi aktivitetens leder ulike beskjeder frem mot aktivitetstart. Når du trenger å endre noe i din påmelding (for eksempel om et av barna du har meldt på likevel ikke kommer), skriver du det i beskjedfeltet via knappen 'Endre melding'. Da fanger aktivitetens leder dette opp og kan enkelt stryke barnet fra akkurat denne aktiviteten. Dersom du ønsker å stryke hele påmelding til din familie, kan dette gjøres på samme måte. 

Det er de lokale aktivitetslederne som forvalter våre påmeldingslister, kontoret (nasjonal leder eller kaospilot) redigerer ikke disse. Ta derfor kontakt med aktivitetsleder om noe har blitt galt ved din påmelding. Er det noe de ikke klarer å fikse, kontakter de oss for å få det rettet.