/ Hjem / Local Groups / Oslo / Oslo

Oslo

featured_image

Velkommen til Enestående familier i Oslo!

Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkommen til å bli med oss. 

Enestående familier er IOGT`s aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene våre drives i det daglige av frivillige foreldre som har gjennomgått det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn, ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre sammen med barna våre. 

Vi er 4 aktivitetsledere som har forskjellige aktiviteter i Oslogruppa. Planlagte aktiviteter kan du lese mer om og melde din interesse på via aktivitetskalenderen. I tillegg til Oslos aktiviteter er du også velkommen til å melde interesse på andre gruppers aktiviteter. Vi sender ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet for å minne deg på at du kan bli med. Har du forslag og innspill til aktiviteter så send gjerne en mail til oss med ønsker og så vil vi se på mulighetene for å gjennomføre aktivitetene. 

Aktiviteter vinter/vår: Aktiviteter publiseres fortløpende på siden, så følg med.

Aktiviteter publiseres i god tid i forveien.

Står du ikke allerede på vår e-post-liste kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder også listene for oss selv. Over 1000 familier mottar nå invitasjoner fra Oslogruppa. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av e-postene fra oss. Enkelt og greit.

Vi har alle et felles ansvar for at aktivitetene blir hyggelige både for barn og voksne. Du som voksen deltar og har alltid ansvaret for dine egne barn. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne.

I Enestående familier avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned akkurat den dagen vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å være med på neste lederkurs for nye frivillige? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og dine! Sammen gjør vi dagene gode.

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Oslo

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Jelena tlf. 463 73 121

Tone-Lise tlf: 458 84 039

Hildegunn tlf: 958 67 466

oslo@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

Vi drar til Bø i Telemark!
Oslo Registration is closed
En langhelg langs kysten i Horten med bading, sommerleker og besøk på vikingmuseum. For familier med barn i barneskolealder.
Asker og Lier Registration open until 03. July 2024
Har du kanskje drømt om å dra på seiltokt med en stor seilskute men vært litt usikker på om det var noe for deg? Eller kanskje du ikke har så mye erfaring med det å være på sjøen? På dette 2 dagers familietoktet vil du få en smakebit av hvordan det er å leve og bo på en av landets flotteste seilskuter - Christian Radich.
Oslo Registration is closed
Page 1 of 1.