/ Hjem / Local Groups / Vestland / Stord

Stord

featured_image

Velkommen til Enestående familier på Stord!

Vinteren 2024 startet vi opp nye Stordgruppa og ønsker nye og 'gamle' deltakere velkomne til å bli med oss. 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine og opplever deg litt alene i foreldrerollen. Når du får plass på en aktivitet, møter du opp med barna dine og treffer andre enestående voksne med barn / ungdom.

Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med sine barn. 

Aktivitetslederne du møter er frivillige mammaer og pappaer som har gjennomgått det obligatoriske lederkurset og nå bruker litt av fritiden sin sammen med egne barn til å skape nettverksbyggende Enestående familier-aktiviteter i nærmiljøet.

Stord gruppa arrangerer aktiviteter først og fremst i helger, men av og til får vi til et tilbud eller to på en hverdag.

De foreløpige planene våre for vinter og vår:

  • Kino
  • Bowling
  • Minigolf
  • Tur til stranda med grilling
  • Hengekøyetur
  • Bading i sjøen eller i basseng.


Etter hvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte kan du lese mer og melde din interesse via aktivitetskalenderen. I tillegg til Stordgruppens aktiviteter er du også velkommen til å melde interesse på andre gruppers aktiviteter. Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet. 

Står du ikke allerede på vår epost-liste, kan du registrere deg via fanen på denne siden og krysse av for Stord. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit. 

De fleste av aktivitetene gjennom et år har begrenset antall plasser. Å fordele tilgjengelige plasser så klokt og rettferdig som mulig slik at nye folk også blir inkludert, tar vi på største alvor. Alle som melder interesse skal få være med på noe i løpet av et år. 

Alt vi arrangerer er selvfølgelig helt alkoholfritt, til glede for barn og voksne.

Hos oss avlyses aldri noe. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldingen viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranden. Alle som har fått plass på aktiviteten vil da få beskjed. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste kurs for nye frivillige aktivitetsledere fra hele landet? Da vil vi gjerne høre fra deg, så bare ta kontakt :)

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli leder.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine! 


Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Stord

Contact us

Lokal frivillig aktivitetsleder:

Åse tlf: 472 38 976

stord@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519 ef@iogt.no

Recommended Activities

No upcoming activities found. Please check again later