Ledere

featured_image

Denne siden brukes av Enestående familiers ledelse for å lette kommunikasjonen mellom dem og de som leder lokalt arbeid rundt omkring i landet :)

Du kan abonnere på epost herfra dersom du er godkjent aktivitetsleder hos oss.

Contact us

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude R. Sletteberg tlf: 97614519

ef@iogt.no / ledelsen@enestaaendefamilier.no

Recommended Activities

Lederkurs for nye frivillige ledere
19. April - 21. April 2024
Vi arrangerer i vår et ekstraordinært lederkurs primært for frivillige ledere som hadde fått plass på høstens kurs, men av ulike grunner måtte melde forfall.
Ledere Registration open until 11. March 2024
Ledersamling 14. - 15. september
14. September - 15. September 2024
Nå er tiden inne for å melde seg på høstens ledersamling. Er du aktiv frivillig aktivitetsleder i Enestående familier, håper vi du finner anledning til å være med :)
Ledere Registration open until 01. August 2024
Lederkurs for nye frivillige ledere 8.-10. november
08. November - 10. November 2024
Frivillige mammaer og pappaer over store deler av landet driver lokale grupper av Enestående familier der de bor. Hvert år i november kurset vi nye frivillige ledere i Enestående familier. Første skritt på veien mot å bli leder hos oss er å starte en dialog med dine lokale ledere der du forteller dem at du er interessert i å bli leder. Dere finner ut sammen om dette er en oppgave du kan passe til og om det er behov for flere lokale ledere i gruppa der du bor. Blir dere enige kan du melde interesse her for å delta på vårt obligatoriske lederkurs for nye ledere.
Ledere Registration will open 01. May 2024
Page 1 of 1.