/ Hjem / Local Groups / Ledernes verden / Finner ingen gruppe - gruppe ønskes her jeg bor

Finner ingen gruppe - gruppe ønskes her jeg bor

featured_image

For å starte opp ny gruppe trenger vi minst èn, fortrinnsvis flere, egnede frivillige foreldre som kan tenke seg å gjennomføre vårt obligatoriske lederkurs. Å være aktivitetsleder hos oss skal være lystbetont og moro. Kurset holdes en helg hvert år og er gratis for deltakerne. For å få være med på kurs må man tilfredsstille en del kriterier. Mer om hva vi leter etter kan du finne svar på under fanen "Nyttig å vite" her på nettsida vår.

Mens du venter på at vi får startet opp en gruppe der du bor, kan du registrere deg og krysse av for at du ønsker å holdes orientert om nye grupper i nærheten av ditt bosted. Da sender vi deg epost når noe skjer i nærheten av deg. I mellomtiden kan du gjerne knytte deg til andre grupper du føler det er naturlig for deg å be om invitasjoner fra. Lik også gjerne Enestående familier på Facebook så er du alltid oppdatert om hva som skjer rundt omkring i Norge. Lokale grupper vil ofte prioritere familier fra egen kommune ved plasstildeling, men ved ledig kapasitet tar de gjerne med seg familier fra andre steder også. Ved større nasjonale aktiviteter er også familier fra steder der vi ennå ikke har egne grupper velkomne til å delta.

Velkommen til IOGTs Enestående familier. Hjelp oss gjerne å bli enda flere grupper rundt i hele Norge :)

Contact us

Nasjonal leder i IOGTs Enestående familier:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519 ef@iogt.no

Recommended Activities

Lederkurs for nye frivillige ledere 8.-10. november
08. November - 10. November 2024
Frivillige mammaer og pappaer over store deler av landet driver lokale grupper av Enestående familier der de bor. Hvert år i november kurset vi nye frivillige ledere i Enestående familier. Første skritt på veien mot å bli leder hos oss er å starte en dialog med dine lokale ledere der du forteller dem at du er interessert i å bli leder. Dere finner ut sammen om dette er en oppgave du kan passe til og om det er behov for flere lokale ledere i gruppa der du bor. Blir dere enige kan du melde interesse her for å delta på vårt obligatoriske lederkurs for nye ledere.
Ledere Registration open until 01. October 2024
Page 1 of 1.