Vestmar

featured_image

Velkommen til Enestående familier i Vestmar - lokalgruppa for Kragerø og Drangedal! 

Vi ønsker nye deltakere og potensielle fremtidige aktivitetsledere velkomne til å bli med oss.

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine og opplever deg litt alene i foreldrerollen. Når du får plass på en aktivitet, møter du opp med barna dine og treffer andre enestående voksne med barn / ungdom. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med sine barn.

Slik lager du en brukerkonto:

1) Gå inn på www.enestaaendefamilier.no og velg "Registrer deg".

2) Fyll ut alle obligatoriske felt, huk av for aktuelle grupper å motta nyhetsbrev fra og godta og samtykke til personvernerklæring. Avslutt med å trykke på "Registrer ny bruker".

3) Bekreft registreringen din ved å trykke på linken i mottatt epost / sms.

4) Verifisèr mobiltelefonnummeret ditt.

5) På "Min side" legger du til barna dine (fornavn, fødselsår, kjønn).

Vestmargruppa startet opp våren 2022, har nå to aktivitetsledere og arrangerer aktiviteter hovedsakelig i helger og skoleferier.

Vi håper å få med oss flere familier fra distriktet og vi ønsker oss selvsagt flere aktivitetsledere. Dette vil være med på å bidra til at vi kan tilby enda flere spennende, varierte og sosiale aktiviteter.

Noen av aktivitetene vi vil gjennomføre i 2024, er:

- Gocart

- Ski- og akedag

- Sommerferietur

- Kinoer

- Teater

- Krabbefiske

- Påskeverksted

- Påskeegg-jakt

- Badeturer

- Spillkvelder

- Bålturer

- Paintball

- Fisketurer

- Den lille dyrehage

- Juleverksted

 og mye, mye mer!

Det sendes ut nyhetsbrev når en aktivitet er ferdig planlagt og klar for påmelding. Nyhetsbrevet går til alle som har huket av for å motta nyhetsbrev fra Vestmar. Legger vi ut aktiviteten vår også i andre gruppers kalendre, går nyhetsbrevet til flere.

Alt vi arrangerer er selvsagt helt alkoholfritt, til glede for barn og voksne.

Hos oss avlyses aldri noe. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste kurs for nye frivillige aktivitetsledere fra hele landet? Da vil vi gjerne høre fra deg, så bare ta kontakt :)

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli leder.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine! 

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Vestmar

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Linda tlf: 454 32 296

Ronny tlf: 971 84 226

vestmar@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

Skiensgruppa inviterer til en dag på skøyteisen med grilling! Det er bare å bli med enten du tester skøyter for første gang eller vil spille hockey eller bandy med oss, eller vil teste danseskøytene! Nye og "gamle" familier er like velkomne! Aktiviteten passer for alle som har lyst til å tilbringe dagen ute med oss.
Grenland Registration is closed
Skiensgruppa gjentar suksessen med gamingkveld hos Tollnes e-sport!
Grenland Registration is closed
Page 1 of 1.