Sandefjord

featured_image

Velkommen til Enestående familier i Sandefjord!


Vi ønsker nye og 'gamle' deltakere og potensielle fremtidige aktivitetsledere velkomne til å bli med oss. 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine og opplever deg litt alene i foreldrerollen. Når du får plass på en aktivitet, møter du opp med barna dine og treffer andre enestående voksne med barn / ungdom.

Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med sine barn. 

Aktivitetslederne du møter er frivillige mammaer og pappaer som har gjennomgått det obligatoriske lederkurset og nå bruker litt av fritiden sin sammen med egne barn til å skape nettverksbyggende Enestående familier-aktiviteter i nærmiljøet.

I Sandefjordsgruppa arrangeres aktiviteter først og fremst i helger og skoleferier.

Noen av det vi kommer til å gjøre fremover:

  • Olsenbanden jr på rockern
  • Badeland
  • Ridning
  • Alpakkavandring
  • Kino
  • Ut på tur
  • Plukke jordbær/mais
  • med mer

Vi har jevnlige planmøter der vi planlegger neste halvårs aktiviteter. Deltakere er velkomne til å sende forslag og ønsker til sandefjord@enestaaendefamilier.no

Vi sender ut nyhetsbrev hver gang en aktivitet er ferdig planlagt og klar for påmelding. Nyhetsbrevet går til alle som har registrert seg med en brukerkonto og huket av for Sandefjord. Det er flere hundre familier som mottar nyhetsbrev fra oss ved utgangen av 2023.  

IOGTs tilbud Enestående familier startet opp i 2008 som et pilotprosjekt i Sandefjord med èn aktivitetsleder. Trykk på fanen 'Lokale grupper' for å se hvordan tilbudet har spredt seg med nye grupper mange andre steder i landet.

De fleste av aktivitetene gjennom et år har begrenset antall plasser. Å fordele tilgjengelige plasser så klokt og rettferdig som mulig slik at nye folk også blir inkludert, tar vi på største alvor. Alle som melder interesse skal få være med på noe i løpet av et år. 

Alt vi arrangerer er selvfølgelig helt alkoholfritt, til glede for barn og voksne.

Hos oss avlyses aldri noe. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldingen viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranden eller på telttur. Alle som har fått plass på aktiviteten vil da få beskjed. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste kurs for nye frivillige aktivitetsledere fra hele landet? Da vil vi gjerne høre fra deg, så bare ta kontakt :)

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli leder.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine! 

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Sandefjord

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Guro tlf: 917 23 683

Mona tlf: 484 63 539

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

Bare Egil på "Barnebølgen" blir festlig! Denne aktiviteten passer for barnefamilier med barn opptil 12 år, og familier fra Larvik vil bli prioritert. Etter showet, skal vi gå samlet for å spise. Aktiviteten avsluttes ca kl 15:30, og. man må være hele aktivitetens varighet.
Larvik Registration is closed
Tønsberggruppen skal på kino førstkommende søndag for å se "Victoria må dø". Dette er en morsom og actionfylt film med 9 års aldersgrense som handler om to barn, en stemor og en motvillig leiemorder. Etter filmen skal vi spise god mat sammen, spille litt spill og kose oss.
Tønsberg Registration is closed
Velkommen til store og små rockere og folk som digger Egon, Benny, Kjell, Valborg, Dynamitt-Harry og alle de andre kjære karakterene fra Olsenbanden.
Sandefjord Registration open until 03. March 2024
Tønsberggruppen reiser på hyttetur til Gautefall siste del av påsken. Er dere glad i snø, sol, ski og lek, og å bli kjent med andre familier, så meld dere på :)
Tønsberg Registration open until 07. March 2024
Har du "alltid" drømt om å pynte fine kaker og cupcakes? Nå har dere muligheten til å bli med på en liten "Workshop", hvor vi skal lære noen enkle tips og triks for å få fine kaker og cupcakes//muffins.
Larvik Registration open until 30. March 2024
Page 1 of 1.