/ Hjem / Local Groups / Telemark / Bø

featured_image

Enestående familier i Bø i Telemark startet opp sommeren 2015.

Bøgruppa er i dag passiv og arrangerer ingen egne aktiviteter da det ikke lenger er frivillige aktivitetsledere her. Du er imidlertid velkommen til å melde din interesse på Skiensgruppas aktiviteter om du ønsker det :)

Her kan du lese hva vi tenker skal til for å bli frivillig leder hos oss.

Enestående familier er et aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du foreldre og barn i alle aldersgrupper og i mange ulike livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre voksne og med de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre. Alle våre aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for voksne og barn.

Ta gjerne en titt på Facebooksiden til Enestående familier. Der vil du finne masse bilder og hilsener og slikt etter aktiviteter. Mange som er med i gruppa vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før? Du kan være med oss selv om du ikke bor i Bø og selv om du ikke kjenner noen fra før. De aller fleste av oss kjente ingen andre da vi ble med på den første aktiviteten.

Har du spørsmål eller kanskje du har lyst til å bli med på neste kurs for nye frivillige aktivitetsledere fra hele landet? Da vil vi gjerne høre fra deg :)

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Ingen for tiden. Ta kontakt om du er interessert.

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 97614 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

Med sikkerhetssele og klatrehansker inviterer vi deg til å bli med oss til Høyt og Lavt!
Vestmar Registration is closed
Page 1 of 1.