/ Hjem / Local Groups / Akershus / NyeBærum

NyeBærum

featured_image

Velkommen til Enestående familier i NyeBærum!


Vi ønsker nye og 'gamle' deltakere og potensielle fremtidige aktivitetsledere velkomne til å bli med oss :)

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner.

Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Gruppen NyeBærum startet opp i januar 2023 med tidligere aktivitetsledere fra Askergruppen og vil arrangere aktiviteter først og fremst i helger og skoleferier. De foreløpige planene vil du etter hvert finne i en oversikt nedenfor her. Når de enkelte aktivitetene er ferdig planlagt, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen. Den tradisjonelle Bærumsgruppen som har hatt aktiviteter i Bærum i mange år lever også videre i beste velgående, så nå får du mange muligheter til å være med på et bredt spekter av aktiviteter i den store kommunen vår. Hovedlederne i de to gruppene samarbeider og har god oversikt over hverandres arbeid. Vi vil sørge for å fordele plasser mest mulig rettferdig mellom dere som viser interesse for å være med på ulike aktiviteter i de ulike gruppene.

Vi sender alltid ut nyhetsbrev på epost i forkant av hver aktivitet.

Har du ikke en brukerkonto, kan du registrere deg her på nettsida via knappen 'Registrer deg'. Husk å huk av for NyeBærum. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende. Vi holder all kontaktinformasjon for oss selv.

Om du ikke lenger ønsker invitasjonene, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene du har mottatt. Enkelt og greit. 

IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i 2008 som et pilotprosjekt i Sandefjord med èn aktivitetsleder. Trykker du på fanen 'Lokale grupper' kan du se hvordan tilbudet har spredt seg med avleggergrupper mange andre steder i landet.

Alt vi arrangerer er selvfølgelig helt alkoholfritt, til glede for barn og voksne :)

Hos oss avlyses ikke noe. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste kurs for nye frivillige aktivitetsledere fra hele landet? Da vil vi gjerne høre fra deg, så bare ta kontakt :)

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli Enestående familier-leder.

Noen oppsatte aktiviteter i NyeBærum:

- Påskeaktivitet, isbad, badstue og grilling

- Kino

- Overnattingstur helg

- Overnattingstur sommerferie uke 28

- Sæteren gård

- Spillkveld

- Tur til Folkemuseet

- Lekeland

- Alpakkavandring

- Frognerbadet

Følg med på nyhetsbrev!

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine! 

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier NyeBærum

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Charlotte tlf: 900 22 732

Ingunn tlf: 907 41 572

nyebaerum@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

NyeBærumsgruppen reiser på kanaltur
16. July - 18. July 2024
Bli med på en spennende overnattingstur til Halden
NyeBærum Registration is closed
Page 1 of 1.