Tromsø

featured_image

Vi håper å komme i gang i Tromsø og ønsker at potensielle fremtidige aktivitetsledere tar kontakt :) Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli Enestående familier-leder. 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med bara dine eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Aktivitetslederne er frivillige mammaer og pappaer som har gjennomgått vårt obligatoriske lederkurs og nå bruker litt av fritiden sammen med barna sine til å skape Enestående familier-aktiviteter i sitt eget nærmiljø.

Hos oss vil du møte voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Tromsøgruppa - som de andre lokale gruppene, kommer til å arrangere aktiviteter først og fremst i helger og skoleferier. Når gruppa er i gang, vil du finne de foreløpige planene i en oversikt nedenfor her. Etter hvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen.

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet, så følg med i innboksen din :)

Har du akkurat funnet frem til oss? Registrer deg her på nettsida via knappen 'Registrer deg' og velg hvilke grupper du ønsker invitasjoner fra. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder all kontaktinformasjon for oss selv. Er du allerede registrert, går du bare til Min side og huker av for invitasjoner fra Tromsø også.

Om du ikke lenger ønsker å motta flere invitasjoner, trykker du på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene du har mottatt. Enkelt og greit. 

IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i 2008 som et pilotprosjekt i Sandefjord med èn aktivitetsleder. Trykker du på fanen 'Lokale grupper' kan du se hvordan tilbudet har spredt seg med avleggergrupper mange andre steder i landet.

Alt vi arrangerer er selvfølgelig helt alkoholfritt, til glede for barn og voksne :)

Hos oss avlyses ikke aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed.

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter fra de forskjellige gruppene rundt omkring i landet. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye frivillige? Da vil vi gjerne høre fra deg :)

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Tromsø

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Vi jakter på nye aktivitetsledere for gruppa vår i Tromsø. Ta kontakt med nasjonal leder om du er interessert.


Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

No upcoming activities found. Please check again later