Karmøy

featured_image

Velkommen til Enestående familier på Karmøy!

Høsten 2019 har vi startet opp med egen gruppe på Karmøy og ønsker deltakere og potensielle fremtidige aktivitetsledere velkomne til å bli med :)

Gruppa vår på Karmøy blir litt spesiell fordi den blir knyttet til Frivilligsentralen på Nord-Karmøy. Det betyr blant annet at gruppa får sitt eget hus der man kan ha masse spennende aktiviteter. 

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Aktivitetslederne i gruppene våre rundt omkring i landet er frivillige mammaer og pappaer som har gjennomgått lederkurset vårt og nå bruker litt av fritiden sammen med barna sine til å skape enda flere hyggelige Enestående familier-aktiviteter.

Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Karmøygruppa - som de andre lokale gruppene, arrangere aktiviteter først og fremst i helger og skoleferier.

Når en aktivitet er ferdig planlagte, kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen.

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet.

Har du akkurat funnet frem til Enestående familier? Registrer deg her på nettsida via knappen "Registrer deg" og velg hvilke grupper du ønsker invitasjoner fra. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder all kontaktinformasjon for oss selv. Er du allerede registrert, går du bare til Min side og huker av for invitasjoner fra Karmøy også.

Når du ikke lenger ønsker å motta flere invitasjoner, trykker du på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene du har mottatt. Enkelt og greit. 

IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i 2008 som et pilotprosjekt i Sandefjord med èn aktivitetsleder. Trykker du på fanen 'Lokale grupper', kan du se hvordan tilbudet har spredt seg med avleggergrupper mange andre steder i landet.

Alt vi arrangerer er selvfølgelig helt alkoholfritt, til glede for barn og voksne :)

Hos oss avlyses ikke aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed via for eksempel epost. 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter fra noen av gruppene rundt om i landet. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på lederkurs for nye frivillige fra hele landet? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli leder.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine! 

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Karmøy

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Silje tlf: 906 13 999

Yeleni tlf: 979 55 924

Elin tlf: 913 12 586

Alexandra tlf: 489 06 214

karmoy@enestaaendefamilier.no


Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

Haugesundsgruppa inviterer dere til tur og søndagsmiddag på Visnes 3. mars. Kom bli med til Visnes! Vi skal spise på Fransehagen Cafe og Bistro - det blir lokal mat i historiske omgivelser. Vi skal ta en spasertur i friluftsområdet og se hva Visnes har å tilby av kultursti, lysthuset og ruiner av smeltehytta ytterst ved sjøen. Moro på gruvelekeplassen og i zipline blir det også. Og her kan vi få se en kjent ministatue - for tenk at kopperet fra Visnesgruvene har formet selve symbolet på USA: Frihetsstatuen! NB! Matvalg ligger under plassbekreftelsen dere får - sendt inn matvalg når dere bekrefter plass! Alle er velkommen!
Haugesund Registration open until 03. March 2024
Haugesundsgruppa inviterer til kinoen Lassie - På nye eventyr på Karmøy kino - søndag 3. mars Nye og "gamle" familier er velkomne. Aldergrense på filmen er 6 år!
Haugesund Registration open until 02. March 2024
6. mars drar vi i Haugesundsgruppa til den fantastiske klatrehallen, Haugalandsveggen. Her er det forskjellige klatrevegger i alle slags størrelser og med alle slags vanskelighetsgrader. Her kan barna klatre og utfordre seg selv. Aktiviteten passer for familier med barn som liker å klatre, eller kanskje bare ønsker å utfordre seg selv :) Nye og "gamle" familier er like velkomne.
Haugesund Registration open until 03. March 2024
Søndag 17. mars drar Stordgruppa på minigolf hos Stord golfklubb. Denne gangen ordner me hotdogs av kylling/kalkun og saft Dette blir moro!
Stord Registration open until 10. March 2024
Bergensgruppen inviterer lederfamiliene på vestlandet til Bergen. Vi blir bedre kjent med hverandre og kan utveksle erfaring og opplevelser. Få påfyll og inspirasjon til å møte våren og sommeren som kommer med friskt mot og masse nye idèer :) Mer informasjon om oppholdet blir sendt til påmeldte familier så snart alle planer er i boks :)
Bergen Registration open until 20. March 2024
Page 1 of 1.