Haugesund

featured_image

Velkommen til Enestående familier i Haugesund!

Vi har plass til mange flere hos oss og ønsker flere familier velkomne til å bli med oss på aktivitetene våre.

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til voksne som er mye alene med barna sine eller av en eller annen grunn opplever seg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.              

Etterhvert som de enkelte aktivitetene blir ferdig planlagte kan du lese mer og melde deg på via aktivitetskalenderen. I tillegg til Haugesundgruppas aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet. 

Står du ikke allerede på vår epost-liste kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder også listene for oss selv. Flere hundre familier mottar nå invitasjoner fra Haugesundgruppa. Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit. 

I Haugesund ble IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i januar 2014. Mange har blitt faste gjengangere, andre er innom en gang i ny og ne når det passer slik og det er som oftest også et par nye familier med hver gang. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for barn og voksne. 

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned akkurat den dagen vi har tenkt oss på stranda. Alle påmeldte vil da få beskjed.

«Lik» gjerne vår lokale Facebookside. Der legger vi ut 'siste-liten-plasser' mm. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med i Enestående familier vil du finne igjen som tilhengere her. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på lederkurs for nye frivillige fra hele landet? Da vil vi gjerne høre fra deg :)

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli leder.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Haugesund

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Hilde tlf: 981 59 594

Linda tlf: 970 19 134

Solveig Helene tlf: 926 10 227

Nisrine tlf: 968 53 644

haugesund@enestaaendefamilier.no


Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

Haugesundsgruppa inviterer dere til tur og søndagsmiddag på Visnes 3. mars. Kom bli med til Visnes! Vi skal spise på Fransehagen Cafe og Bistro - det blir lokal mat i historiske omgivelser. Vi skal ta en spasertur i friluftsområdet og se hva Visnes har å tilby av kultursti, lysthuset og ruiner av smeltehytta ytterst ved sjøen. Moro på gruvelekeplassen og i zipline blir det også. Og her kan vi få se en kjent ministatue - for tenk at kopperet fra Visnesgruvene har formet selve symbolet på USA: Frihetsstatuen! NB! Matvalg ligger under plassbekreftelsen dere får - sendt inn matvalg når dere bekrefter plass! Alle er velkommen!
Haugesund Registration open until 03. March 2024
Haugesundsgruppa inviterer til kinoen Lassie - På nye eventyr på Karmøy kino - søndag 3. mars Nye og "gamle" familier er velkomne. Aldergrense på filmen er 6 år!
Haugesund Registration open until 02. March 2024
6. mars drar vi i Haugesundsgruppa til den fantastiske klatrehallen, Haugalandsveggen. Her er det forskjellige klatrevegger i alle slags størrelser og med alle slags vanskelighetsgrader. Her kan barna klatre og utfordre seg selv. Aktiviteten passer for familier med barn som liker å klatre, eller kanskje bare ønsker å utfordre seg selv :) Nye og "gamle" familier er like velkomne.
Haugesund Registration open until 03. March 2024
Søndag 17. mars drar Stordgruppa på minigolf hos Stord golfklubb. Denne gangen ordner me hotdogs av kylling/kalkun og saft Dette blir moro!
Stord Registration open until 10. March 2024
Bergensgruppen inviterer lederfamiliene på vestlandet til Bergen. Vi blir bedre kjent med hverandre og kan utveksle erfaring og opplevelser. Få påfyll og inspirasjon til å møte våren og sommeren som kommer med friskt mot og masse nye idèer :) Mer informasjon om oppholdet blir sendt til påmeldte familier så snart alle planer er i boks :)
Bergen Registration open until 20. March 2024
Page 1 of 1.