Sør-Rogaland

featured_image

Velkommen til Enestående familier i Sør-Rogaland!

Sør-Rogalandgruppa ble etablert av Time frivillighetssentral og derfra kommer vårt (tidligere) gruppenavn 'Time'. Våren 2015 overtok frivillige fra Enestående familier ansvaret og vi har siden den gang vært et tilbud til alle enestående familier i hele Sør-Rogaland. Siden den gang har våre ivrige aktivitetsledere gjennomført mange hundre aktiviteter for små og store på frivillig basis.

Foreløpige planer vinter og vår 2024:

Oppdatering kommer.

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives i det daglige av frivillige foreldre som også ofte er alene med barna sine, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Alle våre aktiviteter er selvsagt alkoholfrie, til glede for små og store. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre voksne og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Aktiviteter hos oss er alltid rimelige eller gratis slik at alle skal ha mulighet til å bli med :)

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Sør-Rogaland

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Lene tlf: 984 60 195

Camilla: tlf: 414 19 848

Heidi tlf 970 97 671

Edith tlf: 476 41 619

sor-rogaland@enestaaendefamilier.no


Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

Her skal vi spille bowling, spise hamburger og kjempe en kamp med Lazertag. Som alltid i ferier prøver vi å få gitt alle minst et tilbud om aktivitet, og her vil de med barn fra skolealder og oppover bli prioritert.
Sør-Rogaland Registration is closed
Bergensgruppen inviterer lederfamiliene på vestlandet til Bergen. Vi blir bedre kjent med hverandre og kan utveksle erfaring og opplevelser. Få påfyll og inspirasjon til å møte våren og sommeren som kommer med friskt mot og masse nye idèer :) Mer informasjon om oppholdet blir sendt til påmeldte familier så snart alle planer er i boks :)
Bergen Registration open until 20. March 2024
Page 1 of 1.