/ Hjem / Local Groups / Telemark / Grenland

Grenland

featured_image

Velkommen til Enestående familier i Grenland!

Er du mye alene med barna dine og ønsker du et større nettverk med andre Enestående familier?

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine eller av en eller annen grunn opplever deg alene i foreldrerollen. Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige aktivitetsledere velkomne til å bli med oss :) Lokalgruppene drives av frivillige foreldre som også er alene med barn, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du foreldre og barn i alle aldersgrupper og i ulike livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Aktiviteter som er ferdig planlagte og klare for påmelding ligger i kalenderen. Der kan du lese mer om dem og melde interesse. I tillegg til Grenlandsgruppas aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter.

Registrer deg gjerne på nettsiden vår og kryss av for at du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss i Grenlandsgruppen. Da vil du få en e-post hver gang vi har planlagt en aktivitet og du kan melde interesse for å være med på den.

Foreløpige planer: dato, info og invitasjon kommer senere:

Kino

Hengekøyetur

Bading i Fritidsparken

Tur til Glasergruvene

Hytteturer

Teater

Yoga

Tur til Foldvik

Flere sommerturer..og masse annet spennende!

IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i Skien i 2012 og tilbyr nå aktiviteter for hele Grenland. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt rusfrie, til glede for barn og voksne. Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost/telefon.

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste kurs for nye frivillige aktivitetsledere fra hele landet? Da hører vi gjerne fra deg :)

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Grenland

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Karoline tlf: 416 51 783 

Camilla tlf: 908 94 106 

Tor Rune tlf: 467 71 612

Edel tlf: 413 06 184

Helle tlf: 932 63 238

grenland@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

No upcoming activities found. Please check again later