/ Hjem / Local Groups / Telemark / Grenland

Grenland

featured_image

Velkommen til Enestående familier i Grenland!

Er du mye alene med barna dine og ønsker du et større nettverk med andre Enestående familier?

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine eller av en eller annen grunn opplever deg alene i foreldrerollen. Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige aktivitetsledere velkomne til å bli med oss :) Lokalgruppene drives av frivillige foreldre som også er alene med barn, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du foreldre og barn i alle aldersgrupper og i ulike livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Aktiviteter som er ferdig planlagte og klare for påmelding ligger i kalenderen. Der kan du lese mer om dem og melde interesse. I tillegg til Grenlandsgruppas aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter.

Registrer deg gjerne på nettsiden vår og kryss av for at du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss i Grenlandsgruppen. Da vil du få en e-post hver gang vi har planlagt en aktivitet og du kan melde interesse for å være med på den.

Foreløpige planer: dato, info og invitasjon kommer senere:

Kino

Hengekøyetur

Bading i Fritidsparken

Tur til Glasergruvene

Hytteturer

Teater

Yoga

Tur til Foldvik

Flere sommerturer..og masse annet spennende!

IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i Skien i 2012 og tilbyr nå aktiviteter for hele Grenland. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt rusfrie, til glede for barn og voksne. Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost/telefon.

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste kurs for nye frivillige aktivitetsledere fra hele landet? Da hører vi gjerne fra deg :)

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Grenland

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Karoline tlf: 416 51 783 

Camilla tlf: 908 94 106 

Helle tlf: 932 63 238

grenland@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

11. - 14. juli inviterer vi til sommerferie i Kragerø sin flotte skjærgård, runde nr.2! Vi reiser til Skåtøy med overnatting ved Øytunet sitt hovedhus, med alle fasiliteter og flotte uteområder. Vi skal ha innholdsrike dager med bading, uteaktiviteter og koselige måltider sammen. Denne aktiviteten er satt til barn fra 6 år og oppover. Vi gleder oss masse til tur! :)
Grenland Registration is closed
Med sikkerhetssele og klatrehansker inviterer vi deg til å bli med oss til Høyt og Lavt!
Vestmar Registration is closed
Vi reiser til Dyreparken sammen! Torsdag 18. juli drar vi med buss tur/retur Dyreparken i Kristiansand. Dette blir en lang og innholdsrik dag for små og store.
Grenland Registration is closed
Sol, varme, barnelatter, bading, aktiviteter for store og små, og anledning for de voksne til å virkelig kjenne på hvilepulsen - det finner vi i Mineralparken. Uforglemmelige minner venter på å bli skapt. Vi håper du vil bli med!
Vestmar Registration is closed
Grenlandsgruppa starter august med en flott hytte-, hengekøye- og teltur til Urdvassbukta ved Henseidvannet i Drangedal kommune. Her er det egen strandlinje, brygge og masse nydelig natur! Det er få sengeplasser inne i hytta - vi ønsker derfor å få med oss familier som trives med telting og/eller hengekøyer. Vi skal bade, fiske, gå turer og bli bedre kjent - hovedsakelig ute i naturen. Vi gleder vårs :)
Grenland Registration open until 14. July 2024
Page 1 of 2. Next Last »