Grenland

featured_image

Velkommen til Enestående familier i Grenland!

Er du mye alene med barna dine og ønsker du et større nettverk med andre Enestående familier?

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine eller av en eller annen grunn opplever deg alene i foreldrerollen. Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige aktivitetsledere velkomne til å bli med oss :) Lokalgruppene drives av frivillige foreldre som også er alene med barn, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du foreldre og barn i alle aldersgrupper og i ulike livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Aktiviteter som er ferdig planlagte og klare for påmelding ligger i kalenderen. Der kan du lese mer om dem og melde interesse. I tillegg til Grenlandsgruppas aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter.

Registrer deg gjerne på nettsiden vår og kryss av for at du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss i Grenlandsgruppen. Da vil du få en e-post hver gang vi har planlagt en aktivitet og du kan melde interesse for å være med på den.

Foreløpig planer: dato, info, invitasjon kommer senere:

Kino

Hengekøyetur

Bading i Fritidsparken

Til til Glasergruvene

Hytteturer

Teater

Yoga

Tur til Foldvik

Flere sommerturer..og masse annet spennende!

IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i Skien i 2012 og tilbyr nå aktiviteter for hele Grenland. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt rusfrie, til glede for barn og voksne. Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost/telefon.

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste kurs for nye frivillige aktivitetsledere fra hele landet? Da hører vi gjerne fra deg :)

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Grenland

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Karoline tlf: 416 51 783 

Camilla tlf: 908 94 106

Margareth tlf: 408 46 947 

Tor Rune tlf: 467 71 612

Edel tlf: 413 06 184

grenland@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

Skiensgruppa inviterer til kino og pizza på Charlie Filmsenter den 2.mars. Filmen vi skal se heter "Victoria må dø". Denne filmen er en morsom og actionfylt film som handler om to barn, en stemor og en motvillig leiemorder. Før filmen spiser vi pizza og blir bedre kjent.
Grenland Registration is closed
Skiensgruppa inviterer til en dag på skøyteisen med grilling! Det er bare å bli med enten du tester skøyter for første gang eller vil spille hockey eller bandy med oss, eller vil teste danseskøytene! Nye og "gamle" familier er like velkomne! Aktiviteten passer for alle som har lyst til å tilbringe dagen ute med oss.
Grenland Registration is closed
Bare Egil på "Barnebølgen" blir festlig! Denne aktiviteten passer for barnefamilier med barn opptil 12 år, og familier fra Larvik vil bli prioritert. Etter showet, skal vi gå samlet for å spise. Aktiviteten avsluttes ca kl 15:30, og. man må være hele aktivitetens varighet.
Larvik Registration is closed
Skiensgruppa gjentar suksessen med gamingkveld hos Tollnes e-sport!
Grenland Registration is closed
Skiensgruppa inviterer til filmen Detektiv Edderkopp på Charlie kino I Porsgrunn.
Grenland Registration open until 05. March 2024
Page 1 of 2. Next Last »