/ Hjem / Local Groups / Innlandet / Ringsaker

Ringsaker

featured_image

Velkommen til Enestående familier i Ringsaker!

Vi ønsker deltakere og potensielle fremtidige aktivitetsledere velkomne til å bli med.

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre. 

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet. Står du ikke allerede på vår epost-liste kan du registrere deg via fanen på denne siden og krysse av for de gruppene du ønsker invitasjon fra. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv.

Hvis du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på “Ikke send meg flere invitasjoner” nederst i en av våre eposter. Enkelt og greit. 

Alle aktiviteter er selvfølgelig helt alkoholfrie, til glede for voksne og barn.

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f. eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost.

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å være med på neste lederkurs for nye frivillige? Da hører vi gjerne fra deg!

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine.

Vennlig hilsen IOGTs Enestående familier Ringsaker

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

Malin Smestad tlf: 481 03 026

May Elisabeth Korup tlf: 986 98 661

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

Hamar Registration is closed
Hamargruppa tar på nytt turen til Strandenga leirsted på Biristrand i sommer! Sol, bad, lek og aktivitet, sammen med andre familier med barn og ungdom i alle aldre.
Hamar Registration is closed
Page 1 of 1.