/ Hjem / Local Groups / Innlandet / Lillehammer

Lillehammer

featured_image

Velkommen til Enestående familier i Lillehammer.

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barna dine eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Hos oss møter du voksne, barn og ungdom i ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

I Lillehammer startet vi opp vinteren 2018. For tiden har gruppa ingen lokale aktivitetsledere, men man er velkommen til å melde interesse på Hamargruppas aktiviteter.

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet så følg med i innboksen din :)

Står du ikke på vår epost-liste og mottar invitasjoner, kan du registrere deg her på nettsida via knappen 'Registrer deg'. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende, og vi holder all kontaktinformasjon for oss selv. Er du allerede registrert, huker du bare av for å motta fra Lillehammer også.

Om du ikke lenger ønsker invitasjonene, trykker du bare på «Ikke send meg flere invitasjoner» nederst i en av epostene fra oss. Enkelt og greit. 

IOGTs tilbud “Enestående familier” startet opp i 2008 som et pilotprosjekt i Sandefjord med èn leder. Trykk på fanen 'Lokale grupper' for å se hvordan tilbudet har spredt seg med avleggergrupper mange steder i landet.

Alle våre aktiviteter er selvsagt alkoholfrie, til glede for barn og voksne.

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe helt annet enn det som var planlagt, for eksempel om det mangler snø når vi skal ha akedag. Eller om værmeldinga viser at det ganske sikkert vil bøtte ned når vi har tenkt oss på stranda. Hva vi gjør istedenfor finner vi gjerne ut sammen når vi møtes :) 

«Lik» gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs for nye frivillige? Da vil vi gjerne høre fra deg, så bare ta kontakt med oss :)

Her kan du lese litt om hva vi tenker skal til for å bli Enestående familier-leder.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine! 

Vennlig hilsen lederne i IOGTs Enestående familier Lillehammer

Contact us

Lokale frivillige aktivitetsledere:

For tiden ingen, men kontakt gjerne hovedleder Anette 90774994 i Hamargruppa ved spørsmål. hamar@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg tlf: 976 14 519

ef@iogt.no

Recommended Activities

Hamar Registration is closed
Page 1 of 1.