Hva slags folk er med?

Mange synes det er litt skummelt å møte opp hos oss første gang. De fleste kjenner ingen andre første gangen de er med på en aktivitet.

Vår erfaring er at folk som er med er like forskjellige som resten av samfunnet. Hos oss finner du rett og slett helt vanlige voksne som av ulike grunner ofte er alene med barna sine. Noen er innflyttere og kjenner ingen på sitt bosted, andre er skilt, noen kan være enker og enkemenn, noen har svært stram økonomi. Slik kan vi liste opp i det uendelige.

Felles for oss alle er at vi har lyst til å gjøre noe sammen med andre familier. Alle våre aktiviteter er alltid alkoholfrie, til glede for barn og voksne. Har du lyst til å "smugtitte" litt på oss, kan du ta en titt på bildekavalkaden som ligger på forsiden av nettsida. Der ser du mange bilder fra ulike aktiviteter rundt omkring i landet og får et inntrykk av hva du kan forvente å møte hos oss.

Du kan også følge oss på Facebook (alle bilder som legges ut av oss etter aktiviteter er godkjent for publisering). Kanskje oppdager du at du kjenner noen av oss fra før?

Alle frivillige ledere hos oss er håndplukket fra deltakergruppa og har akkurat de samme behovene som de som deltar. Det betyr at du i våre ledere treffer voksne som vet akkurat hvordan det oppleves å møte opp første gang. Du har lite å frykte. Vi og andre deltakere kommer til å ta godt imot deg og dine. Vi er i samme båt. En fremmed er bare en venn du ikke kjenner.