Hva gjør dere med kontaktinformasjonen jeg har gitt dere?

Vi deler aldri ut våre adresselister til noen utenfor Enestående familier. Dersom det er viktig for deg å være helt anonym for eksempel fordi du bor på hemmelig adresse, så ta kontakt med oss så sikrer vi at slike hensyn også blir ivaretatt. Vi er kke ukjent med slike problemstillinger.

Når du registrerer deg som mottaker av våre epostinvitasjoner ber vi samtidig om adresse, telefonnummer og lignende. Dette er informasjon vi trenger for å lett kunne få tak i deg for eksempel hvis du er påmeldt en aktivitet og vi står og venter på deg uten at du dukker opp. Vi er glade for om du selv oppdaterer slik informasjon på "Din side" ved endringer. Du kan stryke deg som mottaker av eposter fra oss med et tastetrykk.

Dersom du har vært med på en aktivitet hos oss blir din kontaktinformasjon og ditt brukernavn og passord lagret i en database hos oss. Når du stryker deg fra en av våre epostlister så beholder du uansett dette brukernavnet og ditt passord til vår nettside. Dette gjør det lettere for deg å komme tilbake til oss, og vi er avhengig av disse dataene når vi rapporterer til staten om hvor mye aktivitet vi har hatt hvert år. For å motta støtte fra staten må vi kunne legge fram korrekte deltakerlister fra våre aktiviteter når vår revisor ber om det. Det er derfor ikke teknisk mulig for deg eller de lokale lederne våre å stryke deg fra vår database. Har du behov for å fjernes helt fra databasen må du ta kontakt med vår kaospilot Nina Boberg, så ordner hun det for deg. 

Du kan føle deg helt trygg på at vi forvalter dine personopplysninger med stor respekt og aktsomhet.