Har vi fått plass på en aktivitet?

Vi har tre forskjellige typer aktiviteter. Det vil framgå av aktivitetsinformasjonen hva slags regler og rutiner som gjelder for tildeling av plass på de ulike aktivitetene. Pass på at du venter med å fortelle barna dine at dere har fått plass til du er helt sikker på at det er tilfelle:

  1. På noen aktiviteter er det ubegrenset antall plasser . Da får alle interesserte beskjed med en gang de melder sin interesse om at de har fått plass. Du får beskjed både på skjermen din rett etter påmelding og får også en epost om at du har fått plass.
  2. Noen få ganger er det først til mølla-prinsippet som gjelder. Melder du deg tidlig får du da straks beskjed på epost og på skjermen din om at du har fått plass. Melder du din interesse etter at det har blitt fullt vil du havne på en "ønskeliste" som vi plukker deltakere fra etter skjønn om noen etter hvert sier fra seg plassene sine. Du får beskjed om at du står på ønskelista og vil få epost fra oss om du skulle bli flyttet fra ønskelista fordi du har blitt tildelt en ledig plass. Hører du ikke noe mer fra oss etter at du har blitt plassert på en slik ønskeliste så har du ikke fått plass denne gangen.
  3. På særlig populære aktiviteter med stort trykk er det de lokale lederne som bruker skjønn for å bestemme hvem som får være med. Melder du din interesse for å være med på en slik aktivitet havner du sammen med alle andre interesserte på en ønskeliste. Når mange har satt seg på ønskelista, og det har gått noe tid, går de lokale lederne gjennom hele lista og bestemmer hvem som får være med denne gangen. De heldige får epost fra oss om at de har fått plass. Resten av de som er interessert blir hengende på ønskelista helt fram til aktiviteten i tilfelle det skulle bli flere ledige plasser etter hvert. Er du veldig nysgjerrig på hvordan mulighetene er for å få være med er så kan du kontakte de lokale lederne for å høre hvordan det ligger an. De lokale lederne vil gjøre så godt de kan for å fordele plasser rettferdig over tid etter omtrent disse kriteriene som vi har beskrevet nederst på "registrer-deg-siden". Det er viktig at du forstår at en ønskeliste er nettopp det: En ønskeliste, der ingen er garantert plass før de har fått konkret beskjed fra lederne om at de er blant de heldige utvalgte denne gangen. Mener du det er særlige grunner til at lederne bør prioritere deg og dine så kan du skrive litt om det i kommentarfeltet ved påmelding, så blir lederne ekstra oppmerksomme på deg og dine, men husk: Det er mange der ute som har stort behov for å være med, og lederne kan ikke alltid prioritere deg og dine.