Har vi fått plass på en aktivitet?

Vi har tre forskjellige typer aktiviteter man melder seg på her på nettsiden vår. Det vil framgå av aktivitetsinformasjonen hva slags regler og rutiner som gjelder på de ulike aktivitetene. Vent gjerne med å fortelle barna om en hyggelig aktivitet til du er sikker på at dere har fått plass:

  1. På noen aktiviteter er det ubegrenset antall plasser. Da får alle interesserte beskjed med èn gang de melder sin interesse om at de er påmeldt (og dermed har fått plass). Du får beskjeden i blå tekst på skjermen din og også en bekreftelses-epost.
  2. Noen få ganger er det først til mølla-prinsippet som gjelder. Melder du deg på tidlig, får du beskjeden om at du er påmeldt. Melder du din interesse etter at det har blitt fullt, registreres du automatisk på aktivitetens ønskeliste. Denne plukker aktivitetens ledere deltakere fra når det kommer sykdomsforfall o.l. Beskjeden om at du står på ønskelista vises i rød tekst på skjermen din. Når du flyttes fra ønskelista fordi du har fått plass, vil beskjeden på skjermen din endres til påmeldt i blå tekst. Samme beskjeden ser du i en bekreftelses-epost som går ut til deg automatisk ved tildeling av plass. Hører du ikke noe fra oss når du står på en ønskeliste, har du og dine ikke fått plass på akkurat den aktiviteten.
  3. På særlig populære aktiviteter er det også aktivitetens ledere som bestemmer hvem som får være med. Melder du din interesse for å være med på en slik aktivitet, registreres du først sammen med alle andre interesserte familier på en ønskeliste. Etter en tid (hvor lenge fremkommer i hver enkelt aktivitetsinformasjon) går aktivitetens lederne gjennom hele lista og benytter skjønn ved tildeling av plass. Resten blir hengende igjen på ønskelista helt fram til aktiviteten i tilfelle ledige plasser ved sykdomsforfall o.l. Er du veldig nysgjerrig på hvordan mulighetene er for å få være med, kan du gjerne kontakte aktivitetens ledere for å høre hvordan det ligger an. Alle ledere gjør så godt de kan for å fordele plasser rettferdig over tid etter disse kriteriene som vi har beskrevet nederst på "registrer-deg-siden". Det er viktig å forstå at en ønskeliste er nettopp det: En ønskeliste, der ingen er garantert plass bare ved å melde sin interesse. Mener du det er særlige grunner til å prioritere deg og dine, kan du skrive litt om det i beskjedfeltet ved påmelding. Det er imidlertid slik i Enestaående familier at vi deler på godene. Da får flest mulig familier anledning til å være med oss på noe hyggelig i løpet av året.