Romerikesgruppa inviterer til Hafjell og Hunderfossen 9-11 august

Romerikesgruppa reiser til Hunderfossen og overnatting på Hafjell.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 9 august reiser vi til Hafjell resort og tilbringer helgen sammen i leilighet.

Vi skal besøke Hunderfossen lørdag, og på søndag besøker vi Barnas gård på Hunderfossen.(parkering koster 60kr)

Vi er der samtidig med Bærum, Røyken og Follogruppene.

Men vi fra Romerike har et litt annet program enn de andre gruppene.

På fredag griller vi med de andre gruppene, så husk å ta med grillmat.

Programmet og resten av nødvendig info blir sendt til dere som skal være med.

Vi møtes på Hafjell fredag 9/8 fra kl 17.

Transport må ordnes selv.

Ta med: Dynetrekk og putevar samt håndkle og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Fra kl 17 på Hafjell resort.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr person som betales til meg ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 28 juli.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Alma

IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

9. aug - 11. aug 2019

Klokkeslett

17:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585664

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150kr pr person

Start: 20. juli
20:45
Slutt: 28. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding