Romerikegruppa inviterer til Tusenfryd 9 juni

Romerikegruppa inviterer til en morsom dag på Tusenfryd.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle familier som liker fart og spenning .

Romerikegruppa inviterer til en dag med utfordringer og moro for liten og stor!

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her førdu melder din interesse.

Oppmøte: Kl 10.45 ved gressplenen til høyre for inngangen. Der hilser vi på hverandre, leder tar imot konvolutter med egenandeler og billettene deles ut.  I Enestående Familier er vi opptatt av at familier får anledningen til å bli kjent med hverandre. Vi legger opp til at de med barn på samme alder kan gå sammen i parken i små grupper på 2-3 familier.

Denne dagen er vi så heldige at Romerikegruppa besøker Tusenfryd samtidig som Enestående Familier Bærum og Enestående familier Follo. Det blir mange flotte enestående familier!! Siden det er flere ledere fra forskjellige lokallag kommer undertegnede, leder i Romerikegruppen,med mange piercinger til å være godt synlig.

Ta med: Drikkeflasker,matpakker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Mat: Vi møtes for felles spising av medbrakte matpakker midt på dagen. Etter spising er det opp til hver enkelt familie om de ønsker å utforske parken ytterligere eller drar hjem. For noen er ett par timer i parken nok, mens andre vil bli i parken helt til stengetid.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Transport: Buss fra Oslo stopper på Tusenfryd. Sjekk ruter.no for ytterligere informasjon. Kjører du bil koster parkering 60,-

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen eller vipps: 97930570.

Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 2. juni. Familier fra Romerike vil bli prioritert.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder-

Alma

IOGTs Enestående Familier Romerike

Informasjon

Dato

9. juni 2019

Klokkeslett

10:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585664

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 pr person

Start: 20. mai
18:05
Slutt: 2. juni
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding