Romerikegruppa inviterer til teaterforestillingen «Snøsøstera»

Romerikegruppa inviterer til prøveforestilling av Snøsøstera på Det norske teater i Oslo.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 20 oktober har vi vært så heldig å få gratisbilletter til prøveforestilling av Snøsøstera, basert på boken av Maja Lunde og Lisa Aisato.

Det er 1. desember og snart jul. Men i år gruer Julian seg, sjølv om julaftan til og med er fødselsdagen hans.  

Heime hos Julian er nemleg ingenting som det plar vere i desember. Ingenting er som det brukar å vere i det heile. Mor og far til Julian veit knapt kva dag det er, enda mindre at det snart er jul. Vanlegvis er desember den beste tida av året. Han elskar lukta av klementinar og peparkaker, stearinlys og spenninga i adventstida. Men i år er jula avlyst. Storesøstera til Julian døydde nyleg, og sidan har ikkje foreldra vore seg sjølve. Julian er stort sett overlaten til seg sjølv. Alt ser bekmørkt ut – inntil han møter ei underleg jente som heiter Hedvig.
Snøsøstera er ei varm historie om sorga over å miste ei søster og gleda ved å få ein ny venn, om overnaturlege ting og ekte juleglede.  

Ta med deg: 

  • vannflaske

Lederne tar med:  Godteriposer, gi beskjed hvis det er noen allergier/hensyn.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17:30 utenfor Det norske teater. Her tar vi en enkel hilserunde.

Aktiviteten er gratis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 6 oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Alma

Frivillige aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

20. okt 2022

Klokkeslett

17:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585664

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Det norske teater

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 29. september
23:33
Slutt: 6. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding