Romerikegruppa inviterer til teater: Spøkelset på Kråkeslottet

Romerikesgruppa skal på teater å se Spøkelset på Kråkeslottet på Skedsmo samfunnshus lørdag 16 mars, som begynner 16:00.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 16. mars skal vi på teater å se Spøkelset på Kråkeslottet.Teateret starter kl 16:00.Det er en pause i teateret, og alle vil få en brus/kaffe og kake i pausen.

Vi møtes 15:15 utenfor samfunnshuset, slik at vi kan bli bedre kjent før forestillingen.

Det går buss fra Lillestrøm bussterminal 14:40 som stopper utenfor Skedsmo senter 14:54.Buss 360.

Ta med: Godt humør;)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 15:15 utenfor Skedsmo samfunnshus(Samfunnshuset ligger i tilknytning til Skedsmo Senter)

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 10,- pr person. Betales kontant/vipps til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Alma 

IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

16. mars 2019

Klokkeslett

15:15 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Alma Jordet

Telefonnummer: 91585664

E- post: romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Furuveien 1,2020 Skedsmokorset

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 10kr pr person

Start: 2. mars
14:00
Slutt: 12. mars
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding