Romerikegruppa inviterer til sommerferie i telt på Norsjø ferieland

Romerike gruppa drar på teltferie til Norsjø ferieland.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som liker telt og campingferie.

 

Romerikegruppa inviterer til sommerferie i telt på Norsjø ferieland

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som liker campingplass og teltferie

Romerikegruppa inviterer i år til teltferie på Norsjø ferieland.

Et flott sted å feriere for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her førdu melder din interesse.

Vi ønsker å tilby familier på Romerike til å være med oss på teltferie på Norsjø ferieland på Akkerhaugen. Her blir det muligheter til bading, fisking, tråkkebåt, wakeboard, teater, lek, grilling og ikke minst masse sosial hygge.

Vi skal være sammen med en annen gruppe fra Enestående familier, vi blir totalt 15 familier/teltplasser.

Vi har begrenset med plasser og tilbudet er først og fremst for familier fra Romerike og nye campere blir prioritert først. Svar på om du har fått plass kommer i begynnelsen av juni.  Dette har tidligere vært et populært tilbud så vi får nok mange på ønskeliste så husk å gi beskjed hvis du må avlyse.

Du må selv ordne med kjøring, telt og annet utstyr du trenger til dette oppholdet. Det er muligheter for strøm til teltplassen og det finnes vaskemaskin på stedet (mot betaling). Dusjkort ordnes selv (går også til vaskemaskin og komfyr). Butikk på stedet, men med typiske campingpriser, butikker på Gvarv for påfyll i løpet av uka. Mange fine turområder i nærheten som gjerne må utforskes, men turer til f.eks høyt og lavt eller sommarland ønsker vi at dere venter med til eventuelt avreisedag. Ikke alle familier har like god råd så kan være sårt å se at andre har vært på den type utflukter.

Vi ordner varm grill til felles hygge hver kveld og lavvo ved dårlig vær. Om det blir grill forbud på campingplassen som i fjor, må dere selv ordne alternativ oppvarming/matlaging. Husk at vi har tilgang til strøm, så elektrisk panne/el grill kan være et godt alternativ.

Oppmøteplass: innsjekking på campingen, i innsjekkingen/kiosken, lørdag 29. juni fra kl 14.00.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 300 pr familie. Betales gjerne via vipps til Alma tlf 91585664 evt. i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

I tillegg kommer eventuelt teaterbilletter (50 kr pr pers) og 2 timer wakeboard (50kr pr pers).

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at  du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 1. juni.  Og besøk - er kun på besøksdagen, dette bes respekteres.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres. Ikke legg ut bilder av andres barn/familier på sosiale medier.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Kjersti og Alma

IOGTs Enestående familier Skien og Romerike

Informasjon

Dato

29. juni - 5. juli 2019

Klokkeslett

14:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585664

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Norsjø ferieland

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300kr pr familie

Start: 9. mai
18:00
Slutt: 10. juni
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding