Romerikegruppa inviterer til overnatting 27-28/12

Romerikegruppa inviterer til fottur, bading, superland og overnatting 27-28 desember. (Alle må være med på hele opplegget inkl bading voksne).

Vi starter aktiviteten med fottur til Appelsintoppen.

Aktiviteten passer for familier som liker gåturer og bading. For å få plass på overnattingstur, må dere ha vært med på en dagstur tidligere. Familier fra Romerike vil bli prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 27 desember starter vi med en fottur til Appelsintoppen i Sarpsborg. Turen er på ca 3,5 km.

Sammendrag av turen:

Tjernet våkner til liv mens vi går vår «morgentur» langs bredden. Blåmerket løype går fra vestsiden av dammen, over brua i enden, innover gjennom en brokete blandingsskog og forbi hogstfelt. Stien vi følger er merket etter tusener av føtter; bred og lettgått for de fleste. Mot toppen er skogen glissen, med mye bart fjell og gamle, krokete røtter. Snart kommer det høye tårnet til syne mellom furuene. Vi klatrer til topps – og vi belønnes med utsyn over store, grønn(eller hvite) skogområder og langstrakte blåner i det fjerne. Fremme blir det utsiktstårn, gapahuker og rasteplasser ved tårnet. Lysløype Oversiktskart over området ved parkeringen. Om det blir medbragte matpakker eller om vi ordner pølser får dere beskjed om etter at plassene er delt ut. Etter turen, reiser vi til hotellet(quality hotell Sarpsborg. Det er ca 8 min å kjøre til hotellet. (Det koster 60kr for parkering). Etter innsjekk, møtes vi i badeland. Vi har også tilgang til Superland og aktiviteter på hotellet på kvelden. Vi spiser middag på hotellet ankomstdagen. Vi bader også litt sammen på torsdagen før vi reiser hjem.

Husk å informere om evt allergier eller mathensyn ved påmelding.

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te/kakao
  • sitteunderlag
  • klær etter vær
  • badetøy til hotellet

Aktivitetslederne tar med: 

  • pølser med tilbehør til grilling på skogsturen.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11på parkeringsplassen. Her tar vi en enkel hilserunde før vi går inn i skogen.

Foreslått frivillig egenandel: Kr 300kr pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Hilde og Alma

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

27. des - 28. des 2023

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585664

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Bakkeliveien 61 Sarpsborg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300kr pr familie

Start: 18. oktober
13:50
Slutt: 29. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding