Romerikegruppa inviterer til nyttårsfeiring på Langedrag 30/12-1/1

Romerikegruppa skal feire nyttår med overnattingstur hos Langedrag, med felles buss fra Lillestrøm.

Familier fra Romerike blir prioritert, og man må i utgangspunktet ha vært med oss på en dagsaktivitet tidligere for å få være med på en overnattingstur.

Aktiviteten passer for familier som er glad i dyr.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 30 desember reiser vi med fellesbuss fra Lillestrøm til Langedrag. Her skal vi feire nyttårsaften sammen og kose oss sammen med dyrene. Alle vil få egne rom, men det er felles bad. Det er ikke kjøleskap på rommene. Måltider er inkl. Under frokosten smører man matpakker til lunsj. Det forventes av Langedrag at alle er pent kledd under nyttårsmiddagen. Dette er den eneste dagen i året hvor dette forventes. Første felles måltid er middagen torsdag kl 17:30. Husk å ta med matpakke avreisedagen, og evt ekstra mat/drikke man trenger utenom måltider(frokost, lunsj og middag er inkl, og hjemreisedagen smører man også med deg lunsj fra frokosten. Gi beskjed ved påmelding om evt matallergier/mathensyn.

På tunet kan besøkende få oppleve nærkontakt og kos med våre mange husdyr som går fritt rundt. I naturparken kan du på nært hold studere ville dyr, som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg og reinsdyr. «Ærefrykt for livet» betyr mye for oss.

Langedrag er en naturpark med rundt 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter. Stedet er en fjellgård med eget ysteri med geitemelk produksjon. Et mangfold av aktiviteter for både store og små. Hva med å ha en annerledes romjul og nyttårsfeiring 1000 moh i snødekt vinterlandskap. Våkn opp til ulvehyl og andre dyrelyder, vær med og stell dyrene i stall og fjøs før du spiser en deilig frokost mens du ser ut over de snøkledde blåner.

Peisestuen innbyr til hyggelige kvelder med sprakende peisbål, dyrehistorier og brettspill.

Nyttårsaften feirer vi med hjemmelaget mat og en god dessert.

Det vil komme en Mail til påmeldte familier med mer detaljert informasjon om turens innhold.

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos
  • dyne/putetrekk, håndkle og laken 
  • Lunsj torsdag 
  • Evt ekstra mat man trenger, drikke, kjeks?

Lederne tar med: Noe snacks til nyttårskvelden og stjerneskudd.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: PRESIS Kl 8:45 ved Scandic bak Lillestrøm stasjon. Her tar vi en enkel hilserunde før vi reiser.

Foreslått deltakerpris: Kr 400,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8024 Langedrag

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 15 november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Alma 

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

30. des 2021 - 1. jan 2022

Klokkeslett

8:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585664

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Scandic Lillestrøm

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 400kr pr familie

Start: 6. oktober
13:13
Slutt: 15. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding