Romerikegruppa inviterer til juleteater 9/12

Romerikegruppa skal se på Jakten på Juleskurken på Lillestrøm kultursenter lørdag 9 desember.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er store nok til å sitte i ro under en forestilling.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes på Concordiabygget i Lillestrøm kl 14 for å spise sammen og bli kjent før vi går bort til forestillingen. Gi beskjed om det er noen mathensyn og om dere har ledsagerbevis. For de som kommer med vil, er det gratis parkering ved rådhuset. 15 min å gå derfra til Concordia bygget, og 5 min å gå fra kultursentret etter forestillingen.

Om forestillingen:

En morsom og spennende julemusikal for hele familien!

Familiemusikalen «Juleskurken» er årets juleforestilling på Lillestrøm Kultursenter. Det er niende gang forestillingen settes opp hos oss. «Juleskurken» er proppfull av humor, fengende musikk og dyktige skuespillere som skildrer kampen mellom det gode og det onde. Forestillingen er en helaftens julemusikal for store og små i alderen 3–100 år.

Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning!

Juleskurken en sentral skikkelse i stykket. Hans eskapader skaper både forvirring og fortvilelse, spesielt hos Julenissen som selv havner i trøbbel.

Det hele starter hjemme hos Ingrid og pappaen hennes lille julaften. Ingrid er utålmodig og venter på at julaften skal komme med pakker og stas. Etter at Ingrid, pappa og farmor har sovnet gjør den fryktede Juleskurken sitt inntog i huset. Sammen med sin assistent Piperenseren stjeler han alle pakkene som ligger under treet.

Juleskurken og Piperenseren jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne og er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen. Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv, derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til Julenissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en helt vanlig, men dog noe lat, lekemaker. Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til den siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle de andre har sovnet lille julaften.

De virkelige problemene oppstår når Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og de andre at det er noe som ikke stemmer. Dermed starter jakten på Juleskurken! 

Ta med deg: 

  • vannflasker/drikke til forestillingen

Aktivitetslederne tar med: 

  • snacks til forestillingen 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14 på Concordiabygget.

Foreslått frivillig egenandel: Kr 50 pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 17 november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Alma

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

9. des 2023

Klokkeslett

14:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585663

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Storgata 20 Lillestrøm

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50kr pr person

Start: 3. november
14:07
Slutt: 17. november
18:07

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding