Romerikegruppa inviterer til juleteater 10 desember

Romerikegruppa skal se Ada og snømannen på Lillestrøm kultursenter lørdag 10 desember.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 år og oppover. Familier fra Romerike vil bli prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes først i Concordiabygget i Lillestrøm kl 14:45 for litt sosialt og spiser julegrøt sammen. Deretter går vi sammen bort til Lillestrøm kultursenter for å se Ada og snømannen.

(Husk å gi beskjed hvis det er noen allergier/mathensyn)

Denne helt nye juleforestillingen handler om lille Ada som mest av alt vil ha snøen og julegleden tilbake til hjembyen sin. Der har det nemlig vært forbudt å feire jul i mange år.

Til sin store overraskelse finner Ada en lykt som viser seg å være magisk. Kan den hjelpe henne med å få snøen og julegleden tilbake?

Hun skjønner raskt at hun trenger hjelp og plutselig dukker det opp en snømann! Han er sendt på oppdrag fra selveste julenissen for å hjelpe Ada på veien. Ada må hente frem alt hun har av mot for å overvinne byens skumle vekter, og en falsk borgermester.

Nye vennskap skal vise seg å bety alt når hun skal vinne julen tilbake!

Historien om Ada er spennende, morsom og fylt av flott musikk.

 

Leder tar med: Litt godis til forestillingen 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14:45 i Concordiabygget. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 20 november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Alma

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

10. des 2022

Klokkeslett

14:45 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585664

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Stortorget 20

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50kr pr pers

Start: 2. november
22:46
Slutt: 20. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding