Romerikegruppa inviterer til Hunderfossen familiepark 7-9 juli

Romerikegruppa inviterer til en eventyrlig miniferie til Hunderfossen familiepark onsdag 7 juli-fredag 9 juli.Vi skal også besøke barnas gård .

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

For å få være med oss på en overnattingstur, må dere ha vært med oss på en dagsaktivitet tidligere.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 7 juli setter vi kursen til Lillehammer for litt eventyrlig morro. Dere er selv ansvarlig for reisen til og fra på denne turen. Alle familier får sin egen hytte pga corona. Hyttene er uten innlagt vann, og toalett/dusj finnes i sanitæranlegg i nærheten. Vannkraner ute til henting av vann. Hyttene har kjøleskap, kokeplate og ellers det som trengs unntatt sengetøy(ta med laken/trekk eller sovepose). Vi griller i fellesskap onsdag kveld utenfor hyttene, maten ordner jeg til grillingen.Drikke ordnes av den enkelte familie. Torsdag 8 juli besøker vi Hunderfossen familiepark. Det er gåavstand fra hyttene til parken . Vi møtes i parken for felles bespisning av medbragt matpakker. Middag torsdag ser vi litt an hvordan vi løser avhengig av været. Blir det oppholdsvær, griller vi sammen. Informasjon kommer i god til før vi møtes onsdagen. Fredag sjekker vi ut av hyttene etter frokost, så besøker vi Barnas gård som ligger rett ovenfor Hunderfossen. Dette er en gård hvor man kommer tett på dyrene. https://hunderfossen.no/barnas-gard/
Jeg kommer til å sende ut en oppsummerende mail med all info samlet, før avreise til familiene som får plass på denne turen.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Sengetøy/soveposer og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Mellom kl 16 og 18.

Foreslått deltakerpris: Kr 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8024 Hunderfossen.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 23 juni.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Alma og Jelena

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

7. juli - 9. juli 2021

Klokkeslett

16:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585664

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Fossekroveien 71 2625 Fåberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300kr pr familie

Start: 4. juni
10:52
Slutt: 23. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding