Romerikegruppa inviterer til Cageball 27 november

Romerikegruppa skal til Nydalen og spille Cageball.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) Familier fra Romerike blir prioritert.

Aktiviteten passer for familier med barn som kan fotball og helst over 10 år for seriøst spill. Vi har leid banen i 90 min, og setter av litt tid også for de som vil prøve seg med de som er litt yngre og lite/ingen erfaring. Det vil være litt brettspill for de som ikke vil spille/yngre søsken på et eget rom vi har tilgjengelig.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 27 november skal vi spille Cageball i Nydalen.

Hva er Cageball?

Cageball er helt vanlig fotball som spilles på en kunstgressbane med en meter høyt vant rundt. Over vantet er hele banen kledd med et fire meter høyt nett. Dette gjør at ballen er i spill hele tiden. Målene på banen kan justeres i to forskjellige størrelser, slik at man står fritt til å spille både med og uten keeper. Banen er 23 meter lang og 15 meter bred, og dekket består av den nyeste typen kunstgress.

Cageball gir gleden av fotball en ny dimensjon. Her blir alle involvert og man er hele tiden en del av spillet. Dette gir stor glede og god trening for alle spillerne. Man slipper å forholde seg til kjedelige dødballer, innkast og langpasninger uten mål og mening. Her får man mange mål og mye å juble for.

Vi møtes utenfor kl 10:45 og holder på til 13:30.

Det blir pizza ca 12:30

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • Kunstgress-sko/innendørs-sko(skruknotter ikke tillatt) hvis du skal spille
  • termos med kaffe/te
  • evt brettspill hvis du ønsker

Lederne tar med: ett par brettspill 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 10:45 utenfor inngangen. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 13 november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Alma

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

27. nov 2022

Klokkeslett

10:45 - 13:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585664

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Gullhaugveien 8 0484 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30kr pr pers

Start: 3. november
15:36
Slutt: 13. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding