Romerikegruppa inviterer til alpakkavandring med overnatting lørdag 26/9

Romerikegruppa skal på alpakkavandring med overnatting i hengekøyer.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra ca 10 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Bli med på tur med din egen alpakka.

Apkakkavandring innebærer at deltagerne går en guidet tur med alpakka i leietau.

Alle deltagere som skal gå med egen alpakka må være fylt 12 år, men er du yngre må du dele alpakka med en foresatt.

Turen går på stier over jordene og i skogen.Underlag er jordbakke, gresseng og skogbunn.

En guide vil fortelle oss om alpakkaer og indrodusere oss til alpakkaene som er med på turen.

Ta med hengekøye, tarp, liggeunderlag, sovepose, klær etter vær, tallerkner, bestikk, drikkeflasker og evt ørepropper/sovemaske.

Har du ikke hengkøye, kan det evt lånes, eller du kan ta med deg et telt.

Smittevern er viktig, så hvis du har sko som er brukt på andre gårder/fjøs, må disse desinfeseres før vandringen.

Skriv i meldingfeltet om du har behov for å låne hengekøye så vi har oversikt.

På leirplassen vil det være bålplass med ved, langbord med benker, sittestubber og utedo.

Det vil være pølser og hamburger med tilbehør til middag, og polarbrød med diverse pålegg til frokost.Vann er tilgjengelig i dunker på stedet. Ønsker du noe annet å spise/drikke, må du ta med dette selv.

Lederne stiller med lørdagsgodt.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: 15.30 på parkeringsplassen.

 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8024 alpakkavandring

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 11 september.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Alma

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

26. sep - 27. sep 2020

Klokkeslett

15:30 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585664

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Bingenveien 35 1923 Sørum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 pr pers

Start: 26. august
15:40
Slutt: 11. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding