Romerikegruppa inviterer til alpakkavandring m/overnatting 5-6 oktober

Bli med på en unik naturopplevelse.

Romerikegruppa skal på alpakkavandring med overnatting i hengekøye 5-6 oktober. Har du ikke hengekøye, skriv det i meldingsfeltet.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne. For å få være med oss på overnattingstur, må man ha vært med på en dagsaktivitet tidligere.

Aktiviteten passer for familier med barn som er store nok til å håndtere dyr.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 5 oktober skal vi overnatte i hengekøyer, og vi skal få vår egen alpakka vi har ansvar for. Barn under 12 år må ha foresatt ved sin side. Det er en fantastisk fin plass å være på.

I tillegg til at dere må ta med nødvendig utstyr for overnatting og vandring i skog og mark, gjelder følgende:

  1. Kle dere etter været - Ta på turtøy og turstøvler. Ta med så mye utstyr dere vil, vi kjører utstyret inn til leirplassen med ATV.Det er en leirplass i skogen med gapahuk, langbord og utedo. Der kan man overnatte på egenhånd sammen med alpakkaene.Vi har vann i dunker.
  2. Vi tar dere med på Alpakkavandring, men denne gangen stopper vi på leirplassen hvor dere blir igjen, sammen med alpakkaene, til dagen etter. Alpakkavandring innebærer at deltakere går en guidet tur med alpakkaer i leietau. Man får en unik nærhet med dyrene, og har ansvaret for alpakkaen på hele turen. Turen går på stier over jordene og i skogen. Underlag er jordbakke, gresseng, og skogsbunn. Turen er laget for deltakere i alle aldre, og foregår i et typisk skogsterreng med litt oppoverbakke, litt nedoverbakke, og noe relativt flat bakke! Deltakerne har med seg guide som vil fortelle om alpakkaer, hvor de kommer fra, hva de brukes til og ikke minst introdusere deg til alpakkaene som er med på turen. Alpakkaene er alle forskjellige, har unike personligheter og har selvsagt egne navn. Alpakkavandringen tar ca. to timer totalt. Opplev nærkontakt med disse fantastiske skapningene. Ta på de, lukt på de, og ta selfie med de! Alpakkaene er noen helt spesielle dyr, med egenskaper langt ut over det de fleste er klar over – du kommer til å bli overrasket!Ta turen i dag og bli kjent med Trygve, Hugo, Gunnar, Sverre, Martin og de andre alpakkaene hos oss.Alpakkavandring passer alle, så lenge man klarer en tur over eng, og i skog og mark, på ca. 2 km.Alpakkaene er milde, myke, nysgjerrige og vennlige. De er ikke aggressive eller ufine mot oss.Kle deg etter været, turen går på jorder og på stier i skogen. Har det regnet/er bløtt vil det være noe gjørmete stier.

Ta med deg: 

Det vil komme en mail nærmere til de som får plass.

  

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12:45 på parkeringsplassen. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen June og Hilde

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

5. okt - 6. okt 2023

Klokkeslett

11:45 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn June

Telefonnummer 93219109

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Bingenveien 35 Sørum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50kr pr person

Start: 27. juni
10:33
Slutt: 27. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding