Romerikegruppa inviterer til årets teltferie

Romerikegruppa gjentar en suksess, sammen med gruppa fra Skien.

Årets sommerferie på Norsjø Ferieland.

Aktiviteten passer for familier som liker teltsommerferie. 

For å være med oss på overnattingstur, forutsetter det at dere har vært med oss på minst en aktivitet tidligere.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 22. juli møtes vi på Norsjø Ferieland, First Camp Norsjø, Telemark. 

Vi skal hygge oss sammen, grille, bade og nyte sommerferien på Norsjø. Vi planlegger aktiviteter i løpet av uken, nærmere info til deltager familier blir sendt til de som blir tildelt plass. 

Søndag 30. juli pakker vi sammen og drar vært til vårt. Fulle av gode sommerminner og kanskje har du fått en ny bestevenn :-) 

Ta med deg: 

  • telt, bord/stoler, teppe
  • mat/drikke til alle måltider
  • alt du og barna trenger på en ukes ferie

Lederne ordner stor grill: kl 18.00 samles vi alle sammen for felles grilling/bespisning

Vi tar også med sup brett til utlån til våre familier.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Tidligere år har vi gjennomført ferien med 200,- i lommepenger pr barn, noe vi syntes er ok å fortsette med. Dette er ikke noe vi pålegger dere foreldre å gjøre, men vi ønsker å begrense kjøp i kiosken og setter derfor en max grense på kr 200,-. 

Innkjøp i løpet av uken: Campingens butikk er forholdsvis dyr, bør brukes minst mulig. Kiwi og Coop er en 10-15 min biltur nede i Gvarv. Kjøleelementer kan byttes i resepsjon, dersom man ikke har elektrisk kjøleboks. 

Mer info: blir sendt ut når plassene er fordelt og ferien nærmer seg. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 13 på Norsjø ferieland, Akkerhaugen. Du må selv sjekke inn i resepsjon og få anvist plass, motta dusjkort osv. 

Foreslått deltakerpris: Kr 300,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding:

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist, og plassene blir fordelt mellom Skiensgruppa og Romerikegruppa. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Alma og Kjersti

Frivillige aktivitetsledere i Romerike og Skien

Informasjon

Dato

22. juli - 30. juli 2023

Klokkeslett

13:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585664

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Norsjø ferieland

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300kr pr familie

Start: 24. april
14:05
Slutt: 15. juni
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding