Romerike og Drammensgruppen inviterer til Barnasdag på Bymuseet i Oslo, lørdag 26 januar.

Romerike og Drammensgruppen skal besøke Bymuseet i Oslo som arrangerer barnas dag.

Etter vi er ferdig på museet, går vi til Peppes pizza på Aker brygge å spiser sammen.

Aktiviteten passer for familier med barn fra ca 4 årsalder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 26 januar skal vi besøke Bymuseet som arrangerer barnas dag.

Der vil det være aktiviteter som rottejakt,kle deg som en hippie, lag din egen button, pop-up klovner, ansiktsmaling, makrame workshop, Oslo havn 1798-med VR briller, bukkene bruse(spilles kl 12 og 14), hoppe paradis, teatermasker og liv og røre i Drabantbyen(hvordan lekte de på50,70 og 2000 tallet).

Etter vi har besøkt museet, går vi til Peppes pizza på Aker Brygge og spiser sammen og blir bedre kjent.

Gi beskjed om det er noen allergier.

Det er ca 20 minutter å gå fra museet og bort til Aker Brygge.

 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møtes på Frogner plass 11:45.Vi går sammen bort til museet.

Transport :Trikk 12 eller buss 20 til Frogner plass.Alle t-banelinjer til Majorstuen.

Vi står med ballong så dere ser oss.

 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Alma, Inger og Aslaug

IOGTs Enestående familier Romerike og Drammen

Informasjon

Dato

26. jan 2019

Klokkeslett

11:45 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Alma Jordet

Telefonnummer: 91585664

E- post : romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Frognerveien 67 , 0266 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30kr pr deltager

Start: 20. januar
15:00
Slutt: 24. januar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding