Romerike gruppa inviterer til moro på vannet, kanotur i Fetsund

Rommerika gruppa drar på kanotur i Fetsund.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er svømmedyktige og minst syv år gamle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 04. juli drar vi på kanotur på Norges største innlandsdelta Nordre Øyeren og Sorumsneset naturreservat. Vi skal oppleve natur rundt oss og få beveget kroppen. :-) 

Info om naturreservatet:  https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3Ab72b8142-c38b-4c4e-a03c-1a38c5ee7cd8

Vi møtes kl 12:00 og holder på til ca kl 15:30 

Vi får årer og vester der på utleiestedet - Fetsund Kano og Kajakkutleie https://maps.app.goo.gl/NdDFrzDsVao5JGTw7

Det er viktig å ha med seg følgende: adekvat klær, hat, kaps, solkrem og skifteklær i tilfelle vi blir våte, nok drikke på grunn av varme og mat for dagen, kanskje kikkert hvis du liker å se på fugler.

Det er en mangfold av fugler, fisk og planter. Det er mulighet til å ta mange flotte bilder, kikke på fugler og hvile blikket på skjønnhet rundt oss. Det er lurt å ha med seg våtpose for verdifulle gjenstander eller å ha to poser inn i hverandre. 

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Adekvat klær, hat eller kaps, solkrem og skifteklær i tilfelle vi blir våte, nok drikke på grunn av varme og mat for dagen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kiosk handling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten, samt alle har ansvar for sine verdifulle gjenstander med tanke på vann. 

Oppmøte: Kl 12 på Fetsund Kano- og Kajakkutleie, https://maps.app.goo.gl/NdDFrzDsVao5JGTw7

Hvis du kommer med bil, kan du parkere på grusplassen ved siden av den blå boden. Sørg for at det blir plass til flest mulig og at trafikken på veien ikke blir hindret. 

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8024 Kanotur Romerike

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Jelena og Alma

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

4. juli 2021

Klokkeslett

12:00 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Jelena

Telefonnummer: 46 373 121

E- post: romerike@enestaaendefamilier.no 

Sted

Fetsund Kano- og Kajakkutleie

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 3. juni
22:00
Slutt: 28. juni
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding