Romerike gruppa inviterer til klatrepark Høyt og lavt Lillestrøm søndag 11.oktober

Romerike gruppa inviterer til Klatrepark Høyt og lavt Lillestrøm søndag 11. oktober

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) 

Aktiviteten passer for familier med barn som liker å være aktive. 

Barn under 12 år må ha en forelder som er oppe i løypene. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 11. oktober drar vi til Klatrepark Høyt og lavt i Lillestrøm. Vi skal ha det gøy sammen og utfordre oss selv i løypene i klatreparken. Du finner klatreparken i Asakvegen 115, 1923 Sørum(Asak Søndre gård)

Vi samles kl 10:45 utenfor klatreparken. Det er viktig å være presis på grunn av opplæring (obligatorisk sikkerhetskurs med instruktør) som starter kl 11:00. Vi spiser medbrakt mat sammen kl 13:00. Vi holder på til ca kl: 15:30 med muligheten til å være der til parken stenger kl 16:30. 

Det anbefales treningstøy eller lett turtøy. Man blir fort varm av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å foretrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy med i sekken. Det kan også være godt å klatre med tynne hansker i de vanskeligere løypene.

Ta godt med mat og drikke. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 10:45 ved inngangen av klatreparken. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn.

 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8024 klatrepark.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 05. oktober

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Jelena og Alma

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

11. okt 2020

Klokkeslett

10:45 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Jelena

Telefonnummer: 46 373 121

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 15. september
1:00
Slutt: 4. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding