Kongsberggruppa inviterer til hundekjøring og pølsegrill mandag 25 mars

Kongsberggruppa gjentar suksessen fra i fjor og inviterer igjen til hundekjøring. 

Nye og 'gamle' familier er velkomne, og passer for alle aldre, men les hele aktivitetsinfoen før du melder deg og dine på :) 

Kongsberggruppa opplevde stor glede blant barn og foreldre var med på dette i fjor, vi gjentar suksessen i år, før all snøen er borte. 

Hundekjøringen foregår på Skalstadtunet/Sundegrenda. Vi inviterer til pølsebål og grilling først, før hundekjørerne kommer og kjører de som ønsker rundt på tunet.  Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre, men det er en fordel å ikke være redd en hel flokk med hunder. Hundeeierne ( Kongsberg trekkhundklubb) vil også gi info/ regler, som det forventes at alle barn/ voksne lytter til/ og følger.  

 

Oppmøteplass: Kl 17.15 på Sundegrenda menighetshus sin parkeringsplass. Lederne ønsker deg og dine velkommen / dersom du ikke har vært med oss før, se etter rød ballong. Bålplass like ved parkeringen. Vi hilser alle på hverandre "rundt bålet", når vi er  samlet til pølsemat.

Ta med: Varme og gode vinterklær, gode varme sko, votter/lue - kanskje aller helst ull innerst. ( se an været ) Sitteunderlag til deg og dine, i tillegg selvbragt varmt og kaldt drikke ( saft/ eller vann flaske og termos med noe varmt til deg og dine)  

Mat: Kongsberggruppa ordner pølsegrilling og serverer  "middag" med pølser, lomper/brød og sennep/ ketchup til pølsene.  ( Er det spesielle allergihensyn e.l. vi bør være klare over, vennligst skriv dette i beskjed feltet ved påmelding!) 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr person. Betales på Vipps til leder Vibeke tlf . 40617797 eller kontant ved oppmøte (gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt) ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå, legger du bare litt mindre i konvolutten/ eller på Vipps, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding:  Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter påmelding kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om at du er påmeldt på ønskelisten. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. Når plasser er blitt fordelt, vil det eventuelt komme ny mail med beskjed om at du og dine har fått plass på aktiviteten. Du kan også logge inn på MIN SIDE for å se status på påmeldingen din.

For nye familier, minner vi om at det dessverre hender at invitasjoner fra oss havner i søppelpost, så det er lurt og evt. sjekke der også, når du er påmeldt på ønskeliste/ eller aktivitet. Akkurat det kan være lett å overse dersom man leser epost på mobilen. 

-->  Fristen for påmelding til hundekjøring er lørdag 23.03.19 kl 20.00. Familier som får plass får beskjed i løpet av søndag 24.mars ( innen kl 17.00)  Når du står på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Da kan du høre fra oss helt frem til aktiviteten skjer, om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen. Vi minner om at det kun er anledning til å melde på seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Følg anvisningen du da får tilsendt.  

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Vibeke, Truls, og Line-Britt 

IOGTs Enestående familier Kongsberg

Informasjon

Dato

25. mars 2019

Klokkeslett

17:15 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Vibeke H.Evje 

Telefonnummer: 40617797

E- post : kongsberg@enestaaendefamilier.no

Sted

Sunnegrenda menighetshus

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20 pr pers

Start: 19. mars
23:00
Slutt: 23. mars
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding