Enestående familier og Korona

Tiden er inne for å sakte men sikkert komme i gang med live-aktiviteter igjen. Aktivitetskalenderen vår fylles nå opp igjen med virkelige møter mellom familier.  Vi ber alle dere som skal være med oss på aktiviteter framover om å sette dere godt inn i våre smittevernregler.

Vi gjennomførte i 2019 hele 577 aktiviteter over hele Norge med 11 873 deltakelser. Vi kommer til å møte mange av dere på ulike måter også i 2020.

Vi kommer i tiden framover til å fortsette å eksperimentere med alternative måter å møtes på gjennom digitale plattformer som Skype, Zoom og lignende. Vi vet det fortsatt er mange familier som ikke kan eller vil møte andre ansikt til ansikt, derfor fortsetter vi å  kjøre en del aktiviteter digitalt for familier fra hele landet :) Hvor vi bor i landet er kanskje ikke så farlig. En ukjent er jo bare en venn du ikke kjenner, så bli med oss å spill bingo eller brettspill for eksempel digitalt sammen med andre familier. Last med apper som Zoom og Skype på det du har av mobiltelefoner, nettbrett og datamaskin så du og dine er er klare til å melde dere på digitale aktiviteter.

Informasjon

Dato

7. mai - 31. des 2020

Klokkeslett

10:31 - 10:31

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Trude R. Sletteberg

Telefonnummer 97614519

E- post ef@iogt.no

Start: 16. april
10:31
Slutt: 2. september
10:31

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding