Steinkjergruppa inviterer til restaurantbesøk og kinotur

Steinkjergruppa inviterer til restaurantbesøk og kino lørdag 29.februar kl 15.30.

Vi skal se Sonic The Hedgehog som har anbefalt aldersgrense 6 år. 

Før filmen møtes vi på Orion for å spise hamburgertallerken sammen.

Alle barn og voksne får en liten popcorn/baconsnack-meny + slush/brus til kinoen.

OBS! Her haster det å melde seg på, og plassene vil bli fordelt senest fredag kl 11.30.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29.februar kl 15.30 møtes vi på Orion for å spise hamburgertallerken sammen. 

Etterpå drar vi til Steinkjer kino og skal se Sonic The Hedgehog sammen.

Filmen starter kl 17.30 og varer i 1 time og 40 minutter. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Kr 80,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8032 kino

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig senest fredag 28.februar kl 12.00.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Janne

frivillig leder i IOGTs Enestående familier Steinkjer og omeng

Informasjon

Dato

29. feb 2020

Klokkeslett

15:30 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Janne Helgeland

Telefonnummer: 93 27 07 06

E- post: steinkjer@enestaaendefamilier.no

Sted

Orion pizza steinkjer

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 80 pr familie

Start: 26. februar
12:00
Slutt: 28. februar
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding