Romerikegruppa inviterer til slalom i Varingskollen lørdag 8/2

Romerikegruppa inviterer til slalom/langrenn/aking i Varingskollen i Hakadal(Nittedal kommune).

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra ca 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 8. febuar tar vi turen til Varingskollen. Her er planen at de som vil, kan gå på slalom og andre har mulighet til å gå på langrenn eller ake. 

Familier fra Romerike vil bli prioritert.

Vi holder på til ca kl 17(anlegget stenger kl 17).

Varingskollen har togstasjon for de som evt ikke har bil.

Mangler du evt utstyr, sjekk med utstyrssentralen i din kommune, eller hør med venner og naboer.

 

Ta med: Matpakker og godt med drikke(det er griller i anlegget til evt pølser o.l)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med egne barn slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 11 på parkeringsplassen til Varingskollen.Jeg er lett å få øye på i refleksvest med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og går inn på anlegget.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8024 Varingskollen.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 6 februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg!

Vennlig hilsen

Alma

frivillige leder i IOGTs Enestående familier Romerike

Informasjon

Dato

8. feb 2020

Klokkeslett

11:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Alma

Telefonnummer 91585664

E- post romerike@enestaaendefamilier.no

Sted

Varingskollen alpinsenter

Antall plasser: 21 Gjenværende: 4

Pris: 50kr pr person

Start: 1. februar
19:47
Slutt: 7. februar
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding