Østfoldgruppa inviterer til telttur 24.-26.juli.

Østfoldgruppa gjør noe vi ikke har gjort før og reiser på telttur til Foten camping. Her skal vi bade, slappe av og hygge oss sammen. Vil dere være med oss?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle familier.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 24.juli møtes vi på parkeringen til Foten camping klokka 14.00.

Dersom du kommer med bil kan du parkere på campingplassens parkeringsplass.

Dersom du kommer med buss må du ta buss nr. 115 klokka 13.30 fra Fredrikstad bussterminal (plattform 2) og gå av på busstoppet som heter Fotenveien. Herfra følger dere veien som går rett opp helt til dere kommer til Fotenveien 58, da ser dere parkeringsplassen på høyre side.

Vi hilser på hverandre og begynner med å sette opp telt på anviste plasser. Campingplassen er eid av Juvente, ungdomsorganisasjonen til IOGT, og er derfor både rus- og alkoholfri. Når alle har fått opp sine telt og kommet seg på plass fyrer vi opp grillen og spiser sammen. Etter vi har spist tar vi en tur ned til Foten badeplass. De som ønsker å bade må gjerne gjøre dette. 

Søndag spiser vi frokost før vi tar turen opp til Torgauten fort som ligger like i nærheten. Dette er et kystfortfort etablert i 1941 som del av Artilleriegruppe Fredrikstad, og inngikk i en omfattende tysk utbygging av kystfort langs norskekysten. Dere kan lese mer om det her: Torgauten fort (forsvarsbygg.no). Er været fint går vi innom campingen og henter mat, drikke og badetøy og går ned til badeplassen. Her vil vi også spise middag sammen.

Mandag morgen starter vi dagen med frokost før vi rigger ned telt og pakker sammen alle tingen våre. Klokken 11.00 sjekker vi ut. De som ønsker å bli lenger for å dra og bade må gjerne gjøre det, men da må man ta alle tingene ut av teltplassen.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med:

  • Telt (lån av noen dersom du ikke har, eller oppsøk skattkammeret i din kommune for gratis utlån)
  • Soveposer (lån av noen dersom du ikke har, eller oppsøk skattkammeret i din kommune for gratis utlån)
  • Liggeunderlag (lån av noen dersom du ikke har, eller oppsøk skattkammeret i din kommune for gratis utlån)
  • Mat
  • Drikke
  • Klær etter vær

Mer detaljert pakkeliste vil alle som får plass på aktiviteten få tilsendt på mail.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14 på Foten campings parkeringsplass (stor gresslette). Lederen er lett å få øye på i rød t-skjorte. Her hilser vi på hverandre og går inn på campingplassen i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr telt. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 telttur

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist 14.juli.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Monica

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

24. juli - 26. juli 2021

Klokkeslett

14:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Monica

Telefonnummer 95856469

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Fotenveien 58, Gressvik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,- pr. telt

Start: 20. juni
13:16
Slutt: 14. juli
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding