Østfoldgruppa inviterer til Skatten på Sjørøverøya 14.oktober.

Østfoldgruppa  ønsker store og små sjørøvere velkommen til teaterforestillingen "Skatten på Sjørøverøya" på Parkteateret i Moss 14.oktober. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 2 år og oppover. Barn under 2 år slippes ikke inn i salen, dette er fra arrangørenes side og dessverre ikke noe vi får gjort noe med. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 14. oktober drar vi på Parkteateret i Moss for å se forestillingen "Skatten på Sjørøverøya". Forestillingen varer i 1 time og 25 minutter uten pause.

Alle vil få tildelt en brus og litt snacks av oss som dere kan kose dere med under forestillingen.

Vi holder på til ca kl 19.30.

 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflaske med vann og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17.00 ved fontenen utenfor hovedinngangen til Moss kirke. Lederne er lette å få øye på i sine røde luer med Enestående leder på. Her hilser vi på hverandre og deler ut billetter, snacks og brus før vi går i samlet flokk til Parkteateret.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 Skatten

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist fredag 6.oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Monica og Carina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

14. okt 2021

Klokkeslett

17:00 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Moss Kirke, Rådhusgata 4, 1531 Moss

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr. person

Start: 23. september
13:07
Slutt: 6. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding