Østfoldgruppa inviterer til online familiequiz 5.mai.

Østfoldgruppa inviterer til online familiequiz onsdag 5.mai via zoom. Vil du og dine være med oss? 

Da dagens smittevernrestriksjoner forbyr oss å møtes "in real life" må vi finne andre alternativer. Her er onlinaktiviteter via zoom en fin løsning. 

Dersom vi blir mange deltakere må vi dele gruppa i 2 puljer. De som havner i pulje nr. 2 vil få beskjed om dette via sms. 

Nye og gamle familier er like velkomne.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Onsdag 5.mai inviterer vi til online familiequiz via zoom. Dette blir gøy. Husk å møte opp presis klokka 18.00 i zoom, gjerne litt før. Har du ikke kommet inn til aktiviteten starter får du dessverre ikke være med da vi har et tidsskjema å følge. Dersom vi blir 2 puljer holder vi på til ca klokka 20.00. Det kan lønne seg å laste ned zoom for å få det til å virke optimalt.

Her kan alle delta enten man er i karnatene, ventekarantene, isolasjon eller bare vanlig syk.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres. Selv om vi møtes digitalt vil ikke samtaler eller video bli tatt opp. Du må gjerne ta bilder av egne barn, men aldri av skjermen.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 18 på zoom via linken dere har fått i bekreftelsesmailen på at dere har fått plass. HUSK å sjekke søppelpost. Ring Carina dersom dere trenger hjelp. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist tirsdag 4.mai.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen 

Carina

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

5. mai 2021

Klokkeslett

18:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 27. april
12:01
Slutt: 4. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding