Østfoldgruppa inviterer til juleteater i Halden, 23.november 2023

Østfoldgruppa har vært så heldige å få billetter til General prøven på "reisen til julestjernen" på Fredrikshald teater. NB!!!!!!!! Dette skjer allerede førstkommende torsdag, den 23 november. Så her er det kort påmeldingsfrist. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn 4 år og oppover

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Torsdag 23 november drar vi til Fredrikshald teater i Halden for å se teater forestillingen "reisen til julestjernen". Det er ikke lov med mat, drikke eller snacks inne i teatersalen. 

Vi holder på til ca kl 20.30

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17.30 utenfor teateret, her er det VIKTIG at alle møter opp i tide, da vi slipper inn i teateret for å finne plassene våre kl 17.45. Aktivitetslederen har rød nisselue og er lett å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde før vi går inn på teateret

Foreslått frivillig egenandel: Kr 0,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Carina

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier, Østfold

Informasjon

Dato

23. nov 2023

Klokkeslett

17:30 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Teatergata 3 1776 Halden

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 20. november
10:31
Slutt: 22. november
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding