Østfoldgruppa inviterer til julegårds besøk lørdag 3 Desember ved Tomb Videregående skole, Råde

Østfoldgruppa besøker julegård, har dere lyst til å være med på å skape litt førjulsstemning sammen med oss.

Nye og "gamle" familier ønsker velkomne

Aktiviteten passer for familier med barn som ønsker å treffe dyr.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 3 Desember drar vi til Tomb Videregående skole. Vi skal her hygge oss på åpen julegård, bli kjent med dyr og oppleve julemarked.

Det er viktig at dere er godt kledd da mesteparten av julemarkedet er ute.

Vi kommer til å ha felles lunsj inne i skogen, tidspunkt blir opplyst ved oppmøte

Selve julemarkedet avsluttes med et julespill og alle deltagere velger selv om de ønsker se dette. Gå gjerne inn på nett siden til Tomb Videregående skole, åpen julegård og les mer utfyllende informasjon om åpen julegård der.

Vår aktivitet vil holde på til ca. 14.00

Ta med deg: 

  • MATPAKKE TIL FELLES LUNSJ I SKOGEN
  • termos med kaffe/te
  • sitteunderlag
  • VARME KLÆR

Kiosk; det er på dette markedet salgsboder. Av hennsyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltagere ber vi alle unngå kjøp og kioskhandel

Vi har fått sponset noen billetter til denne aktiviteten av Tomb videregående skole. Og har derfor begrensede billetter til denne aktiviteten.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 10.40 på kirke trappen til Tomb kirke, Råde. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: 0

.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Nina og Carina

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

3. des 2022

Klokkeslett

10:40 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

 Nina

93057747

ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Tomb vidregående skole

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 11. november
7:50
Slutt: 23. november
17:04

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding