Østfoldgruppa inviterer til høsttur til Jønnbu Fjellkyrkje 5.-7.oktober

Østfoldgruppa reiser igjen til Jønnbu Fjellkyrkje på sin årlige høsttur for å kose oss og tilbringe tid ute i høstens flotte natur og farger. Vil du og dine være med oss?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er store nok til å gå på fjelltur på egne bein.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 5.oktober reiser vi til Jønnbu Fjellkyrkje i Bø i Telemark for å oppleve hvor fin naturen kan være på høsten. Vi reiser med felles buss da dette skaper et bedre samhold og fellesskap blant familiene. Alle som ønsker å være med må belage seg på å reise med bussen. På Jønnbu skal vi gå på fjelltur opp til toppe av Krintofjellet. Og ellers skal vi hygge oss både utendørs og innendørs.

Bussen vil ha 2 påstigningssteder; ett utenfor parkeringsplassen på Halmstad skole i Rygge klokka 11.00, og ett utenfor Moss jernbanestasjon ca. klokka 11.45, før vi tar ferga over til Horten. Ved påmelding til ønskelisten er det VIKTIG at dere presiserer hvor dere ønsker å gå på bussen. Dere MÅ møte opp til avtalt tid på oppmøtestedet da bussen ikke har tid til å vente!! Skriv oppmøtested i beskjedfeltet ved påmelding til ønskelisten, slik at vi vet hvem som går på hvor!

Underveis på turen, til og fra Jønnbu, vil det bli en kort pause når vi har kommet ca. halvveis, slik at de som må kan gå på toalettet. 

Etter at bussen har satt oss av på Jønnbu Fjellkyrkje vil den returnere, og kommer ikke tilbake før torsdag klokken 13.30. Da pakker vi alt inn i bussen og kjører deretter hjemover. På hjemreisen vil det være de samme stoppestedene som ved avreisen. Vi regner med å være på Halmstad skole til ca. 18.00.

De som ønsker å komme kjørende til Halmstad skole med bil, kan parkere gratis på skolens parkeringsplass. Lederne vil vise dere hvor dere kan parkere. For dere som kommer til Rygge med tog er det egen gangvei til skolen. Kontakt oss gjerne dersom dere trenger veibeskrivelse.

På Jønnbu har vi 10 soverom med køyesenger til disposisjon. På grunn av smittevern vil hver familie få tildelt hvert sitt soverom. Det er IKKE lov å invitere hverandre inn på soverommene. Alle må belage seg på å dele bad med dusj og toalett. Disse vil det være strenge vaskerutiner på, men vi kommer tilbake til dette ved informasjonsmøtet ved ankomst tirsdag kveld.

Turen varer fra tirsdag 5. til torsdag 7.oktober.

Vi står for middag hver dag, det vil si at dere ikke trenger å ha med dere middagsmat.

Tirsdag: Wienerpølse med brød og lompe.

Onsdag: Karbonader med poteter, grønnsaker og brunsaus.

Husk å gi oss beskjed i beskjedfeltet ved påmelding til ønskelisten om dere har matrestriksjoner/allergier.

Alle andre måltider må dere ha med mat til selv. Dette vil vi spesifisere i egen mail til de som får plass, samt utstyr dere må ha med dere.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11.00 utenfor Halmstad skole. Bussen kjører herfra presis 11.30. For de av dere som kommer på i Moss er oppmøtetiden 11.15 (her er det ingen leder som vil møte dere ved oppmøtestedet, men vi vil ta kontakt med dere via telefon før avreisen fra Halmstad skole). Lederne er lette å få øye på utenfor Halmstad skole i sine røde luer merket Enestående leder. 

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, max 300 pr. familie. Betales etter informasjonsmøtet tirsdag kveld via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8030 Høsttur

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist tirsdag 21.september.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Monica og Carina

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Østfold

Informasjon

Dato

5. okt - 7. okt 2021

Klokkeslett

11:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina 

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Halmstad skole, Skoleveien 4, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,- pr. person, max 300,- pr. familie

Start: 13. september
9:41
Slutt: 21. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding