Østfoldgruppa inviterer til høsttur lørdag 30.sept.-3.okt.

Østfoldgruppa reiser igjen til Jønnbu Fjellkyrkje på sin årlige høsttur for å kose oss og tilbringe tid ute i høstens flotte natur og farger. Vil du og dine være med oss?

Familier som tidligere har vært med oss på aktiviteter vil bli prioritert da vi kjenner dere fra før :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 30.september reiser vi til Jønnbu Fjellkyrkje i Bø i Telemark for å oppleve hvor fin naturen kan være på høsten. Vi reiser med felles buss da dette skaper et bedre samhold og fellesskap blant familiene. Alle som ønsker å være med må belage seg på å reise med bussen. På Jønnbu skal vi hygge oss både utendørs og innendørs. Nærmere program kommer på mail til de som får plass. HUSK Å LESE DENNE!

Bussen vil ha 2 påstigningssteder; ett utenfor parkeringsplassen på Halmstad skole i Rygge klokka 11.30, og ett utenfor Moss jernbanestasjon ca. klokka 11.45, før vi tar ferga over til Horten. Ved påmelding til ønskelisten er det VIKTIG at dere presiserer hvor dere ønsker å gå på bussen. Dere MÅ møte opp til avtalt tid på oppmøtestedet da bussen ikke har tid til å vente!! Skriv oppmøtested i beskjedfeltet ved påmelding til ønskelisten, slik at vi vet hvem som går på hvor!

Underveis på turen, til og fra Jønnbu, vil det bli en kort pause når vi har kommet ca. halvveis, slik at de som må kan gå på toalettet og strekke litt på beina. 

Etter at bussen har satt oss av på Jønnbu Fjellkyrkje vil den returnere, og kommer ikke tilbake før tirsdag klokken 13.30. Da pakker vi alt inn i bussen og kjører deretter hjemover. På hjemreisen vil det være de samme stoppestedene som ved avreisen. Vi regner med å være på Halmstad skole til ca. 18.00.

De som ønsker å komme kjørende til Halmstad skole med bil, kan parkere gratis på skolens parkeringsplass. Lederne vil vise dere hvor dere kan parkere. For dere som kommer til Rygge med tog er det egen gangvei til skolen. Kontakt oss gjerne dersom dere trenger veibeskrivelse.

På Jønnbu har vi 10 soverom med køyesenger til disposisjon. Vi prøver så godt vi kan å få til at hver familie får hvert sitt rom, men dere må belage dere på at dere kan måtte dele med en annen familie. Alle må belage seg på å dele bad med dusj og toalett med andre familier da det kun er fire bad. Disse vil det være strenge vaskerutiner på, men vi kommer tilbake til dette ved informasjonsmøtet ved ankomst lørdag kveld.

Turen varer fra lørdag 30.september til tirsdag 3.oktober.

Vi står for middag hver dag, det vil si at dere ikke trenger å ha med dere middagsmat. Husk å gi oss beskjed om matrestriksjoner/allergier ved påmelding. De som får plass vil få ukens meny på egen mail.

Alle andre måltider (frokost, lunsj og kveldsmat) må dere ha med mat til selv. Dette vil vi spesifisere i egen mail til de som får plass, samt utstyr dere må ha med dere.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av smittsomme sykdommer.  Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11.30 utenfor Halmstad skole i Rygge. Aktivitetslederne har rød paraply og er lette å få øye på. Her lemper vi inn bagasje i bussen fortløpende. For de av dere som går på bussen utenfor Moss jernbanestasjon er oppmøtetiden 11.45. Her blir dere møtt av Linda. HUSK å komme i tide da bussen kjører fra Halmstad så fort all bagasje og mennesker er på plass i bussen. 

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person, max 300 pr.familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist søndag 24.september. HUSK å lese mailen med bekreftelse på plass da denne inneholder mer informasjon enn det SMS-meldingen gjør!

Står du fortsatt på ønskelista vil du motta en SMS-melding etter fordelingen av plassene er gjort, om at vi fortsatt har deg på ønskelista. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også senest torsdag 28.september innen klokka 17.00.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda og Carina

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Østfold.

Informasjon

Dato

30. sep - 3. okt 2023

Klokkeslett

11:30 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Carina

Telefonnummer 40727648

E- post ostfold@enestaaendefamilier.no

Sted

Halmstad skole, Skoleveien 4, 1580 Rygge

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,- pr.person/max 300,- pr. familie

Start: 11. september
18:18
Slutt: 24. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding